|

Salut TPU, am o problema la PC, la Disk Usage am 100%, nu stiu de ce, si imi sacadeaza in jocuri, am un PC destul de bun, dar aceasta chestie a inceput de azi dimineata, cand am intrat pe PC am avut 100% disk-usage, cateodata scate la 10% dar iarasi urca la 100% in 10 secunde si ramane asa, sau pana la 80%, is niste chestii 'Windows Update" si "Service Host: Local System...", care folosesc cel mai mult. Ce ar trebui sa fac? Multumesc mult de ajutor. Tin sa mentionez ca mi-am facut windows-ul din nou si tot aceeasi problema o am, folosesc Windows 10.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Neefectuarea unui windows update la timpul lui poate ingreuna disk usage-ul. iti recomand sa te duci in setari, la windows update sa cauti si sa faci updateurile care iti zic acolo ca trebuie facute. nu e musai sa iti rezolve problema dar fiind un windows 10 nou instalat nu prea stiu ce sa iti recomand. de asemenea ai activat windowsul? si daca da cu ce activator si de unde l-ai luat (cenzureaza cat de mult poti sursa), e posibil ca un activator virusat sa iti faca multe probleme in care s-ar inscrie si problema cu disk usage-ul

3 răspunsuri:
| a răspuns:

100% Disk Usage inseamna ca ti-i plin hard disk-ul SAU se scrie/citeste puternic pe hard disk.

In primul caz, trebuie sa eliberezi spatiu de pe partitia C: sau sa maresti partitia (pentru jocuri trebuia sa ai minim 40Gb liber).

In al doilea caz, ai putina memorie RAM liber si hard disk-ul este folosit ca extensie pentru memorie (periculos pentru hard disk, fiindca se uzeaza mecanic, repede).
Mai poate fi folosit intens hard disk-ul si cand windows-ul face upgrade de volum mai mare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ai instalat windows-ul si tot la fel iti face, atunci hdd-ul (sau ssd-ul) trebuie sa fie de vina. Du-le la un service ca sa fie testate acolo.
Mi-e teama ca nici defragmentarea nu ar ajuta prea mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru prima oara incerca si dezactiveaza Windows Defender. am avut si eu ceva de genul si a functionat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează