|

Salut TPU am şi eu o întrebare, ce pot face să mai îmi crească ping-ul in cs go? Deoarece am un net care nu este prea bun (părerea mea) deoarece când vreau să ma joc Cs Go sau orice altceva ce necesită net am un lag incredibil. Specificațiile routerului : TG788vn v2 Router xDSL WiFi N. Nu ştiu ce înseamnă toate acestea mai ales că nu îmi arată câți mbps are dar din cate am înțeles are 65 mbps. Vă rog frumos care ştiți să ma ajutați deoarece chiar nu ştiu ce să fac, să-mi schimb routerul cu unul mai bun sau routerul este bun dar este din alte cauze lagul. FUNDA!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut!

Mda, router-ul poate fi problema. Dar iti sugerez sa ii contactezi pe providerii tai inainte de a face orice achizitie.

Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ping-ul acela mai reflecta cateodata si performanta slaba a sistemului pe care rulezi jocul, dar de cele mai multe ori este din cauza vitezei la internet. Pentru ping cat mai mic indicat ar fi sa ai o linie de fibra optica.
O alta mica problema este serverul pe care te joci, pentru ca, cu cat este mai departe, cu atat creste ping-ul. Incearca sa accesezi un server romanesc, ai sa vezi diferente.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Jipa95):

Problema este că eu stau în Italia. Specificațiile calculatorului sunt bune. Nu am probleme cu el atata timp cât îmi rulează Gta V la hight. Eu mă refeream dacă exista vreo comandă pentru ping mai mic cum e aia pentru fps... Eu nu ma joc pe servere, joc competitive şi mereu bag comanda, mm_dedicated_serchmaxfps 50. Si cu fps-ul nu am treabă că am 200 +. Mulțumesc oricum pentru sfat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează