|

Salut, TPU!



Am si eu o intrebare despre Facebook. Daca imi sterg definitiv contul de Facebook numele profilului meu mai ramane in lista de prieteni a prietenilor mei sau se strrge si el?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate dezactivat, ca de sters...doar vise!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Contul de Facebook nu poate fi sters, poate fi doar dezactivat. O sa ramai in continuare in listele prietenilor, dar nu o sa mai apara poza de profil, iar cand dau click sa intre pe profilul tau nu se intampla nimic (profilul nu mai poate fi accesat).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca doresti sa-ti stergi Facebook-ul, se va sterge definitiv! In lista prietenilor tai nu iti vor mai vedea contul si nici nu se va mai sti de el! Dar iti sucerez sa nu-l stergi! Iti faci un cont adaugi toti prieteni de pe fostul cont si apoi sterge-l daca vrei sa nu pierzi prietenii! Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O să apară de parca i-ai fi dat Block happy nu o sa poată intra deloc pe profil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează