|

Salut TPU!

Am un PC cu următoarele componente:

Intel Core 2 Duo E8400 3.0 Ghz

4GB Ram 1333Mhz

Gtx 750 Ti 2GBVreau să îmi recomandaţi un Windows dintre Windows 10 şi Windows 7.

In general pentru performantă şi pentru GTA V *să meargă cât mai bine*Nu vreau să aud că sunt componente vechi sau alte chestii de genul, vreau doar părerea, cu argumente.

Fundă, mulţumesc.

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

W10 scoate mai putine fps-uri decat predecesorul sau w7, dar Microsoft a promis ca va schimba acest lucru, insa acestia inca nu au ajuns la aceasta performanta, deci iti recomand w7 pana cand w10 va mai primi ceva update-uri privind performanta.
Spor!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Performanta in GTA 5 sau in orice alt joc nu vine neaparat din versiunea sistemului de operare (respectiv windows 7, 8...10), ci mai repede din performanta componentelor.
- Cu cat placa video va fi mai performanta cu atat grafica/rezolutia/detaliile/nr de frame-uri vor fi mai bune.
- Cu cat Hdd-ul va fi mai rapid (preferabil SSD) cu atat sistemul de operare cat si jocul se va incarca mai repede si nu vei mai astepta dupa el.
- Cu cat vei avea mai mult RAM tot sistemul va merge mai bine pentru ca se vor incarca lucruri direct din ram si nu vei mai astepta dupa hdd constant.
- Cu cat procesorul va fi mai performant cu atat va dispune de instructiuni noi de calcul eventual numar ridicat de nuclee sau frecventa mai mare si respectiv performanta superioara.
Daca nu se pune problema unui upgrade de hardware si discutam strict despre sistemul de operare atunci mda intre 7 si 10 as alege windows 10 cu toate update-urile facute.
Instaleaza ultimele versiuni de drivere pentru toate componentele din calculator (placa de baza, placa video, placa de sunet etc.) Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Windows 7, am o performanta foarte buna cam cu aceleasi componente, si gta v -ul, cs go-ul merg perfect

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează