|

Salut TPU.Am un telefon Allview V1 Viper i are 8 gb rom-1gb ram-1.2 dual core procesorul parca si android 4.4.2 I.am sters root.ul din greseala apoi am sters Serviciile Google plus iar acum nu ma mai pot conecta la contul de google dar nici sa instalez.apk de pe browser.Tin sa mentionez ca i-am dat resetare din fabrica de N ori...Astept raspunsuri...THX.

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa-l rootezi din nou si sa instalezi o versiune de android oficiala

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De asta nu trebuie să faci root decât dacă știi ce face și ce însemnă acest lucru. Modificările pe care te-ai făcut sunt reparabile doar dacă instalezi un ROM din nou. Fie că ai unul original sau este unul custom (cyanogen). Dar aici se complică treaba, iar dacă tu nu te-ai descurcat cu root-ul șansele sunt destul de mari să nu poți duce la bun sfârșit nici asta. Te poți duce la un service aparținând magazinului de unde l-ai luat, dar vezi că o să îți scoată din garanție telefonul. Nu mai încerca să dai factory reset, pentru că tu ai șters lucruri din ROM pie care nu le mai recuperezi cu factory reset.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru MultiCore):

Nu mai am garantia.acum telefonul cand il pornesc ramane in sigla aia de la Allview, nu ma poti invata sa bag cyanogenmod sau ceva :/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pune.l in download mod si pune-i un alt rom cu programul odin... daca stii cum, asa nu o sa mai ai problema asta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ionutyoyo):

Faza este ca mi-a aparut ca s-a dat update la sistem l-am descarcat pnm, si acu8m se tot reporneste singur si nu se deschide.Ma poti ajuta cu explicatii cum ii bag un cyanogenmod? am mai incercat odata dar nu stiu ce versiuni de cyanogen mod/gapps sau cwm sa iau... nici daca bifez aia cu surse necunoscute nu puteam sa instalez ceva.Acum cand il deschid ramane in aia de inceput de la Allview si se tot resofteaza in aceal laucher ce pnm o fi.HELP.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru RotarescuOvidiu):

Pune un card in tel, conecteaza telefonul la pc, descarca de pe internet cwm sau twrp pentru modelul telefonului tau (o sa gasesti usor), trece cwm /twrp pe card (cwm si twrp sunt..cum sa iti explic...sunt moduri de recovery mai bune ), intri in recovery mod ( volum + si power button), instalezi cwm-ul care l-ai pus pe card, dupa dai un reboot... eventual si un factory reset., conectezi iar tel la pc si cauti pe google cyanogenmod.9 sau 10..astea ti le recomant,le descarci pentru modelul telefonului tau,treci pe card,dupa intri in recovery,instalezi, si finish big grin laughing ce raspuns misto laughing) aa, unde o sa gasesti cyanogenmodul pentru telul tau, tot pe acea pagina trebuie sa fie si gappsul, instalezi intai cyanogenul apoi gappsul ..si atat, sper sa te descurci

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Nu trebuie sa-i dai resetare din fabrica, trebuie sa intrii in setari si cauti pe acolo pana dai de surse necunoscute (sau ceva de genul, eu nu pot sa ma uit la mine prntru ca am iOS) și bifezi acea căsuță.
Și eu am avut Android.
Apropo, ai putea sa-ti iei majoritatea jocurilor care costa bani de pe Aptoide. Descarci aplicatia și îți iei aproape orice joc vrei. (Zic majorirtatea jocurilor fiindcă mie nu mi-a mers să trag Batman TDKR sau GTA Vice City. Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează