|

Salut TPU!

As vrea sa stiu care sunt setarile pt GTA 5 60fps pentru placa Amd Radeon R7 370! Rezolutia trebuie sa fie 1920x1080! Va rog, nu ma pricep la potrivirea setarilor! Am un procesor AMD FX6300 cu un overclock mic de 500Mhz, si 8gb de ram! Nu ma intereseaza cat de detaliate sunt setarile, vreau doar sa fie 60fps constant! Va rog, nu pot gasi setarile pe net! Funda!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cu fx 6300, nu o sa ai tu constant niciodata framerate-ul acela indiferent ce placa video ar rula langa el, si mai ales pe rezolutie de tip full hd. Detin si eu acel cpu @OC 4. 5ghz iar langa un gtx 760 prinde peste 60fps, dar asta in zonele unde procesorul nu are foarte mult de randat.
SIngura ta metoda de a-l juca pe rezolutia aia, este sa dai toate detaliile la cel mai mic nivel posibil.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

La rezolutia aia nicio sansa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hai ma domne ca iti merge eu instalasem pe Intel pentium P6100 desigur mergea in lag ca aveam si 3gb ram si procesoru dual core de 2ghz placa video ce facea fata dar in gta IV imi merge bine deci iti inchipui ca o sa iti mearga bine tie! Procesorul ajunge cu frecventa turbo la 4. 1Ghz si are 6 nuclee deci dupa mine nu ai cum sa ai probleme.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu o sa-ti mearga constant cu 60 de frame-uri la resolutia aia! Nici daca ai toate pe low! Procesorul este de vina. Si daca se poate mai ia un 8 GB ram.

Depinde ce firma ai ca nu poti pune aceeasi. Sau ce suporta Placa ta de baza DDR3 sau DDR4. Daca ai HyperX Savage, uite un 8 GB ieftinut

http://www.pcgarage.ro/memorii/hyperx/savage-8gb-ddr3-1600mhz-cl9/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am uitat sa mentionez ca placa e varianta de 4gb, si nu vreau chiar 60fps constant, doar sa nu scada mai mult de 50-45 fps

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează