| Craft_Deliver_1997 a întrebat:

Salut TPU, as vrea sa va cer un sfat daca se poate happy O sa va las componentele pc-ului meu mai jos si vreau sa imi spuneti va rog frumos ce sa schimb prima data la el happy Placa video sau procesorul? Mersai fain! FUNDA garantat!
Processor: Intel(R) Pentium(R) CPU G2020 @ 2. 90GHz
RAM: 4 GB
Placa video: AMD Radeon HD 6570 (Nu prea ma pricep in chiestii din astea asa ca o sa va las cateva chestii mai jos care presupun ca reprezinta memoria placii video big grin )
* Total Avaible Graphics Memory: 2816 MB
* Dedicated Video Memory: 1024 MB
* System Video Memory: 0MB
* Shared System Memory: 1792 MB!

Astept parerea voastra! Mersi mult!

Răspuns Câştigător
| Mafiotu007 a răspuns:

Trebuie sa le schimbi pe amandoua oricum.Nu poti sa ai un pentium 2.9 la un gtx 1080 sa zicem.Trebuie sa le schimbi pe amandoua, si tot odata, tot calculatorul.Ramii trebuie sa fie 8 ca sa fie performante maxime.Iti recomand un gtx 960 si un i5 4460 depinde de ce buget.Trebuie sa ai si 8gb ram sau mai mult.Trebuie sa schimbi si carcasa ca sa iti intre placa, iti trebuie si cooler, deci nu e asa usor.Succes!

2 răspunsuri:
| MoonWolf a răspuns:

Nu il asculta pe tipu' de mai jos,se vede ca nu prea se stie.
Pai, placa video, trage un pic jos procesoru' decii ai putea face upgrade la o noua placa video, spune-mi bugetul si eu iti zic placa.
Apropo, cu pc/laptop-ul asta poti juca
Cs:go pe Medium High laughing

| adrianfelea a răspuns:

Placa video. Incearca sa schimbi si procesorul. Daca o Sa ai bani destui (3.000 lei adica 30 mil) sa iti cumperi UN laptop bun ( i7, 8 ram, gtx950 4 gb etc). Funda?