|

Salut TPU! Calculatorul meu este DELL Optiplex 760 care rulează pe Windows XP SP3 dar am o problemă cu restartul. Acum vreo 2 săptămâni am reinstalat windows-ul şi restartul a mers perfect până să instalez driverele.

Se blochează aici, ori de câte ori îi dau restart:https://i.ytimg.com/vi/CPvSPRF1KsY/maxresdefault.jpgCalculatorul merge foarte bine înafara restartului. N-am mai întâlnit problema asta niciodată, mai am un calculator cu Windows XP SP3 şi acolo merge totul.Ce drivere trebuie să instalez ca să repar problema restartului? Ce soluţii ştiţi? Dar vă rog nu veniţi cu răspunsuri gen: "Instalează-ţi alt windows". Dau fundiţă!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ia alt hard disk happy stiai ca la cca 20/30 formaturi hdd se distruge? happy la ssd nu este problema asta. Mie pe laptop mi s-a distrus primul, restarta in 2 ore si deschidea un folder in 30 minute, fix dupa clean instal windows. Am pus ssd merge perfect si si de 20 ori mai repede.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cand porneste dai pe f12 sa intri in safe mode.Acolo poti sa unistalezi driverele si ce nu e bun, in control panel > uninstal programs future(sau ceva de genu).

Daca nu face sunete ciudate gardul(carait sau clickuri) atunci nu cred ca are nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru KillaNoFilla):

Ce drivere trebuie sa instalez ca sa repar problema? Imi poti da un link?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Instaleaza Driver booster si dai search+install si gata...

http://www.iobit.com/en/driver-booster.php

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează