|

Salut TPU. De cateva zile tot incerc sa repar ceva la laptop-ul meu si anume potul USB (nu functioneaza nici unul). Am luat de curand un mouse cu wireless, pe langa cel cu fir pe care il aveam (nu recunoaste pe nici una). Si am incercat o gramada de chestii, am intrat in "Device Manager" si am incercat toate optiunile de pe Youtube despre ce as putea dezinstala sau update de acolo, am incercat cu "Troubleshooting" si tot nimic, iar dupa ce am intrat in setarile hardware ale mouseului m-am saturar si am trecut la >sad artileria grea ):

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Mousul cu fir functioneaza? Daca functioneaza atunci nai problema la usb, problema e de la mouse, poate o fi defect sau wirelessu cu care a venit.De ce nu ai luat un mouse bluetooth, astea is la moda aum, plus de asta nu-ti mai trebuie nici un wireless nimic, doar mousu i-ai dat drumu si bum s-a conectat imediat.Toti am vazut asa fac acum prin bluetooth nu mai folosesc wireless. Daca nici ala cu fir nu merge atunci cauta driveru la cum ii zice,la periferice sau nu mai stiu exact, ceva driver nu mai stiu ca nu mai folosesc calc cu wind, dar e ceva PC bla bla, cauta la device manager si vezi daca nu ai ceva cu galben, sigur ai, deci iti lipseste un driver ceva.Intra pe sitele brandului de ce laptop ai si cauta la aia modelu si vezi drivere ce au aia acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca laptopul are USB3, si ai instalat versiunea 4.0.6.60 sau 5.0.0.32 de aici https://downloadcenter.intel.com/search?keyword=usb+3.0 nu prea mai sunt multe de facut, cred ca e controllerul USB ars...

Ca ultima sansa, schimba in BIOS din UEFI in Legacy, Secure Boot Disabled, si orice setare legata de USB.

In ultima instanta poti sa testezi si cu un CD/DVD sau chiar cu un stick de Ubuntu sau Mint, sa verifici daca porturile sunt terminate sau nu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează