|

Salut TPU va rog sa ma ajutati vreau sa imi instalez windows 10(mai exact acela de la Microsoft de pe site si sa dau upgrade nu sa il bag pe un stick si dupa sa il instalez separat)pe pc si urmatoarele mele intrebari sunt:1)Datele se vor sterge?2)Exista sansa ca instalarea sa nu reuseasca iar windowsul pe care l-am avut sa fie sters si sa raman fara windows (deoarece nu ami am niciun CD cu windowswinking )3)Windowsul pe care il am acum mai exact 7 Ultimate este activat de la MSI si Microsoft voi primi updateuri de la Microsoft pentru windows 10?FUNDA pentru cel mai explicativ raspuns si sustinator in privinta lui.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1. Daca faci upgrade, nu se sterge nick. In principiu, majoritatea programelor vor merge in continuare fara probleme, iar la unele care nu vor sa porneasca e suficient sa dai "run as admin" si o sa porneasca.
2. Mdah, cam aceeasi sansa ca Lemmy Kilmister si cu David Bowie sa stea la un join cu Sf. Petru si fiul lu' dumnezo' la ora asta.
3. Desigur. Doar ca - presupun ca stii - 7 Ultimate isi face upgrade si se activeaza ca 10 Pro. Una dintre bubele update-urilor e ca tot fac varza asocierile tipurilor de fisiere cu diverse programe cind ti-e lumea mai draga. Oricum, per total e un os acceptabil. Daca iti place transparenta din Windows 7 si smecheriile cu Aero, dar mai ales daca folosesti desktop gadgets, NU fa upgrade. W7>W10, adio gadgets.

| explică (pentru KodrutZ):

Am instalat Windows 10 cu success mersi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns: