|

Salut TPU! vrea si mama sa faca upgrade de la Fyberlink 100 la Fyberlink 300. Stiti ce acte ar trebui? E imputernicita, vine in locul bunicului. happy. Internetul va fi intrerupt in perioada asta? Si vin ala de la Digi si schimba cablul sau ceva? Sau numa schimba viteza. Mersi. :*

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Una: nu va putea merge decat bunicul. Ca sa faci asta nu este necesar sa mergi la ei (nu conteaza ca-i expirata cartea de identitate) ci doar suni, prezinti datele de identificare (asta o face bunicul) si apoi spui ce ai nevoie si gata. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Salontanul):

Pai maicamea e imputernicit lol

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Pietricel):

Daca-i imputernicit cu procura notariala merge, dar atunci trebuie sa mearga dansa la un punct DIGI. Bunicul poate prin telefon. Cum vrei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Salontanul):

E cu totu frumos. Mersi oricum. Am rezolvat. :*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Latimile de banda de pana la 300 Mbps pentru download, respectiv de pana la 100 Mbps pentru upload sunt disponibile in imobilele in care este implementata tehnologia FTTH pentru furnizarea serviciului de acces la internet, in functie de gradul de modernizare a retelelor RCS & RDS. In imobilele in care implementarea tehnologiei FTTH nu este finalizata sau din diferite motive solutia FTTH nu este inca functionala, serviciul va fi furnizat prin tehnologia FTTB, asigurandu-se o latime de banda de pana la 100 Mbps pentru download, respectiv de pana la 100 Mbps pentru upload. In momentul in care va fi fi nalizata implementarea tehnologiei FTTH sau vor fi eliminate motivele tehnice care au impiedicat asigurarea latimilor de banda de pana la 300 Mbps pentru download, respectiv de pana la 100 Mbps pentru upload, Abonatul va benefi cia de furnizarea serviciului de acces la internet cu asigurararea parametrilor superiori mai-sus mentionati.
Deci practic iti schimba firele, iti pune fibra optica din cate stiu eu, sau poate in zona ta ramai tot pe mufa rj45., nu stiu 100%, in schimb trebuie titularul sau imputernicitul sa mearga la sediu, nu conteaza ca-i expirat, ca nu te duci pe aeroport, am impresia ca nu zice nimic ca-i expirat sau nu, doar sa se duca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde pe ce tehnologie functioneaza Fyberlink 100 daca e FTTB trebuie sa te treaca la FTTH deci schimba si cabluri etc. daca ai deja FTTH nu mai schimba nimic, iar netul poate fi oprit cateva minute cand se face trecere de la FTTB--->FTTH. Cat despre acte nu inteleg, Fyberlink 100 e tot pe numelei mamei? daca da, nu se fac alte acte trebuie decat sa semneze o hartie aditionala la contractul pe care il are.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Silent3025):

Contractu e pe numele bunicului, da are buletinu expirat si ca sa nu fie vreo pb merge ea, in locu lui.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează