|

Salut! Vreau sa cumpar memorie RAM pentru aceasta placa de baza http://www.gigabyte.com.ro/products/product-page.aspx?pi d=2475#sp

Vreau sa cumpar la mana a doua maximul. Are 4 sloturi pentru placute, deci pot cumpara 4 placute de 1GB cu frecventa de 667.

1) Aici am o nelamurire cu privere la single channel si dual channel, ce inseamna asta?

2) Aceste placute sunt bune, si de care sunt single sau dual channel? http://www.okazii.ro/......a172825223

3) Procesorul este Pentium 4 de 3GHz x15, este vreo legatura intre procesor si memorie ram, adica daca ai procesor de 3GHz se poate pune 4GB RAM sau trebuie doar 3GB RAM?

4) Care este cel mai bun procesor pentru aceasta placa?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu-ti raspund la toate intrebarile. Memoria dual channel este facauta din 2 placute care lucreaza in sincron. Nu este mare chestie. Iati 4 placute de un Gb la 667 Mhz si gata. Acolo nu stim ce are ala. Cere-i ce-ti trebuie si gata. Memorie poti sa pui cata suporta placa si nu te gandi la procesor. Cel mai bun procesor pentru acesta placa ar fi unul core 2 duo sau extreme cu socket LGA 775 si FSB 1066 Mhz. Piese pentru placa ta nu se mai fabrica. Gasesti doar la SH. Pentiumul tau are doar un singur nucleu.
Uite unul care, in mod normal, ar trebui sa mearga.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai frate pune doua placute de 2 gb pe un slot si inca 2 gb ram pe celalalt slot. Si procesoru tau este varza. teasi sfatui sa pui Intel Core™ 2 Extreme/ Intel Core™ 2 Duo processor* finca ala merge slab. Si in privinta ramilor fa exact ce ti-am spus eu ca merge blana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează