| NUSHNUSHNUSH1231 a întrebat:

Salut,vreau sa-mi bag castile de la Telefon in calculator dar nu le pot folosi decat pe post de casti si nu pot folosi microfonul din ele, pe telefon de ex merge si microfonul si sunetul.

Răspuns Câştigător
| CookieDog a răspuns:

Microfoanele castilor telefoanelor nu sunt compatibile prin mufa jack cu calculatoarele.
Fiecare unitate/laptop are o mufa jack pentru casti si inca una pentru microfon, de obicei apropiate, fie in spatele unitatii pentru calculator, fie pe laterale daca vorbim de laptop. Daca ai fi cumparat o pereche de căști cu microfon pentru calculator, ai fi observat ca din cablul principal se desprind 2 cabluri, fiecare cu mufa lui.
Pe langa asta, placile audio, pentru mufele pentru microfon, folosesc aceleasi circuite pentru microfoanele dedicate care duc la casti atunci cand conectezi mufa castilor in mufa pentru microfon al unitatii/laptopului; de asta nu functioneaza microfonul incorporat in cutia de control pe altceva decat pe telefoane.

1 răspuns:
| JicaContra a răspuns:

Si intrebarea e?!? poate CUM pot sa fac asta
si, aaaaa, CASTILI (e ca e, subt 50, asa se spune la Ploiesti asa ca nu e plural) inca o data CASTILI se connecteaza la tembelephon, CUM? cu mufa jack, cu bluetooth, cu telepatie... CUM FOARTE EXACT?!?