|

Salutare! Am si eu ca tot omul o mica problema. De curând mi-am achiziționat o unitate (sistem pc) de pe PcG....ge. Aceasta este buna, fara defecțiuni. Am doua monitoare, putin mai vechi cei drept dar merg si cablurile de alimentare si cel VGA. Am conectat unitatea la monitor si le-am bagat in priza pe ambele, am pornit unitatea si monitorul, dar pe monitor apare "No signal"... Nu stiu care este problema. Am incercat cu ambele monitoare dar același mesaj. Dupa cum am spus, unitatea este una buna si noua, iar monitoarele functioneaza. Cred ca are fi o problema de la cablul VGA; totusi nu inteleg de ce nu ar functiona.Dacă va pricepeți și ma puteti ajuta v-as multumi! Daca nu stiti, m-as ruga sa spuneti la începutul mesajului vostru sau la sfarsit.

Va multumesc pentru răbdarea de a citi acest mesaj!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, incearca sa restartezi biosul cum spune si colegul Bystefu. Monitoarele vechi au rezolutia mai mica si daca unitatea ta a fost conectata la un monitor cu rezolutie mare, atunci este posibil ca monitorul tau sa nu poata prelucra acea rezolutie. Am patit si eu asta cand am dus (in trecut) o unitate in garantie, la ei mergea perfect iar la mine nu, am rezolvat cu bateria de la bios.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu as desface unintate si as scoate "pastila", bateria aceea mica care tine memoria bios-ului.E posibil sa nu - si faca update pentru rezolutia ecranului.O scoti, o lasi 5 minute afara si aprinzi, cu monitorul conectat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează