|

Salutare! Am și eu o mică mare problema, mi s-a strâmbat telefonul de la mijloc înspre sus

(am un iPhone 5se). Se poate repara? Cam cat ar costa reparația? Telefonul este încă in garanție dar asta oricum nu contează.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Telefonul mai functioneaza? Daca functioneaza atunci sa indoit rama si capacu din spate, deci va trebuie pe alea sa le inlocuiesti tu ori cineva care se pricepe. Daca telelfonul nu merge deloc, atunci aruncal la gunoi, ceara daca ai garantie aia nu til vor schimba ca indoi tu telefoanele laughing, acea garantie se da doara daca telefonul utilizat corespunzator pateste ceva, deci ceva ce nu-i din vina ta.In cazul de fata e vina ta cai indoit telefonul, deci nu te astepta ca o sa til repare careva moca.
Cat costa? Pai nu cred ca aia care repara telefiane stau pe TPU laughing mergi la ei le arati, ei iti spun c ate te costa si daca vrei repari daca nu aia e, nu te obliga nimeni si nu te costa nimic sa intrebi la service.In plus de asta nu ai spus daca telefonul functioneza bine si singura problema este cai indoit.In cazul asta eu daca ar fi al meu mi las repara singur, deci m-ar costa doara rama si capacu din spate, piese ce le gasesc pe ebay.O surubelnita am, deci in stu si eu 20 de min am schimbat astea si gata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut! Merge reparat dar o sa trebuiasca sa iti schimbe toata partea din spate si asta ar costa in jur de 200 de lei, poate chiar mai mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează