|

Salutare, as dori niste recomandari pentru o pereche de casti over head cu microfon daca se poate, cu bass bun si izolare fonica ok. Aspectul nu conteaza. Bugetul e de 120-150 lei.Le voi folosi in general pentru muzica si gaming.Deocamdata m-am gandit la aceste modele:

https://www.emag.ro/......DHGDM2BBM/

http://www.pcgarage.ro/casti/krugermatz/street-2-black/

si la una dintre aceste perechi, care indeplinesc bugetul: https://www.zeedoshop.ro/search?id_category=0&search_que ry=superlux+hd (stiu ca majoritatea nu au microfon dar daca calitatea sunetului este mai buna, pot face un efort si sa iau un microfon separat)Actualele mele casti si-au cam dat duhul, ceea ce asteptam de mult timp ca sa am un motiv in plus sa le schimb...

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca nu te grabesti ai putea astepta o reducere la niste HyperX Cloud Core.
Eu le-am prins la 100 de lei (ele sunt 220) si sunt super ok, izolarea este perfecta, daca asculti muzica la 50% volum nu auzi nimic in jur, eu si fara muzica nu imi mai aud PC-ul care face ca un elicopter cand decoleaza.
Sunetul este si el de calitate, e clar si au un bass decent pentru niste casti de gaming.
Plus ca ele sunt foarte rezistente (aluminiu), mi-au cazut pe jos de nenumarate ori sau le-am tras dupa mine din PC si n-au nimic.
Singurul minus pe care ti l-as putea spune ar fi microfonul, care nu este cine stie ce, se aude ok daca vrei sa vorbesti pe discord / skype sau in-game, dar sa nu inregistrezi cu el ca se aude destul de naspa.
P.S: astea nu au nici un fel de control pentru volum, poti sa le controlezi sunetul din PC.
Daca le prinzi la reducere chiar recomand.
https://mediagalaxy.ro/casti-gaming-hyperx-cloud-core

1 răspuns: