|

Salutare domnilor si doamnelor si domnisoarelor,

Oameni buni, de doua saptamani nu pot sa intru in Yahoo Messenger, doar din e-mail. Mi-am reinstalat yahoo messengerul si tot acelasi lucru mi-l spune: ca am probleme cu conexiunea la internet. Nu am nici cea mai mica idee ce as putea sa mai fac. Sper sa ma ajutati voi.Va multumesc anticipat!Marius

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

YAHOO MESSENGER TROUBLESHOOTING PROCEDURES

Mai intai regleaza data si ora la pc apoi da un restart si incearca sa te loghezi pe Yahoo Messenger. Data si ora o reglezi din dreapta jos pe desktop (systray). Daca iti apare aceeasi eroare, citeste in continuare.
Pasul 1.
Apasa tasta cu logo windows si tasta R amandoua odata. Se deschide o fereastra mica in care scrii inetcpl.cpl si click OK. Acum se va deschide o fereastra mai mare in care dai click sus pe tabul ADVANCED (complex)Click pe RESET buton.Acum cauta Delete personal settings si din nou click pe RESET. Poti sa inchizi fereastra.
Pasul 2.
Sterge memoria CACHE din Messenger
În zona de notificare situata lânga ceas în coltul din dreapta jos al ecranului, faci clic dreapta pe Yahoo! Messenger (smiley pictograma), apoi selecteaza Iesire (close). Clic pe butonul Start din Windows, selecteaza Programs (sau Toate programele) | Accesorii | Command Prompt.
Aici ai comenzi pe care le copii pe rand si le dai lipire in Comand Prompt

rd "%AppData%\Yahoo!\" /s /q

rd "%ProgramFiles%\Yahoo!\Messenger\Cache\" /s /q

rd "%ProgramFiles(x86)%\Yahoo!\Messenger\Cache\" /s /q

rd "%LocalAppData%\VirtualStore\Program Files\Yahoo!\Messenger\Cache" /s /q

rd "%LocalAppData%\VirtualStore\Program Files (x86)\Yahoo!\Messenger\Cache" /s /q

Copie o linie la un moment dat din lista de comenzi apoi faci clic dreapta în fereastra Command Prompt pentru a lipi comanda. Dupa lipirea fiecarei comenzi, apasa Enter de pe tastatura.
Nota: Daca primesti "Sistemul nu poate gasi fisierul specificat", continua cu urmatoarea comanda. Aceste erori sunt inofensive. Faci clic pe butonul X pentru a închide fereastra de comanda dupa ce ai terminat.
Daca utilizezi Windows Vista sau Windows 7 si primesti "accesul este refuzat" eroare(acces denied), începi din nou cu Etapa 1 de mai sus, apoi asigura-te sa faci clic dreapta pe prompt de comanda si selecteaza Executare ca administrator... urmeaza pasii.
Ai sters memoria cache...2004 - 3866 + Vezi răspunsul întreg

1 răspuns: