|

Salutare, ma jucam linistit san andreas multiplayer, joc pe in server terone, intru in pe la 23:00 pe joc ma loghez si primesc un pm de la owner "stii ti-am aflat ipul", i-am spus in gluma ce imi pici netul? Apoi imi da pm cu ip meu, dupa 15 minute, laptopul meu nu mai avea mult pana sa iasa fum din el, pur ai simplu mi se blocasera tot se inchise singur nu mai taspundea la nicio comanda sau miscare pe care o faceam, aveti idee cum a facut asta sau cum pot pune stop sa nu mai poata nimeni sa-mi floodeze pcul?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Asta e imposibil. straight face Iti poate flooda netul, in niciun caz pc-ul. Sigur nu ti-ai luat vreun virus? In fine, da restart la router sau scoate cablul de conectare internet si vezi daca mai face asa. Iti recomand reinstalarea windows-ului. P.s: fereste-te de servere de samp anonime, oricum n-ai ce face pe ele, du-te pe bugged/ruby/og-time/b-zone/rss/ess etc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Owner-ul serverului poate afla ip-ul calculatorului tau prin consola de la server, si prin cateva aplicatii iti poate supra-solicita fara sa iti dai seama calculatorul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează