|

Salutare TPU! Recent, am facut upgrade de la Android 5.1 la 6.0.1,insa telefonul a inceput sa se blocheze. Este vreo posibilitate sa revin la o versiune Android anterioara(fara root, daca se poate)? Telefonul meu este Samsung Galaxy J7.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Mare greșeală...Asta e boala Samsungurilor, deoarece toate vin cu versiuni de Android personalizate special pentru Samsung-uri, upgradeurile ne fiind optimizate pentru un telefon anume.Din păcate nu mai poți face nimic doar să-i dai un reset la setările de fabrică, să dezactivezi aplicațiile de sistem ce nu le folosești, precum și să folosești un utilitar în genul All in one Toolbox.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da-i un reset si s-ar putea sa nu se mai blocheze. Daca ii dai reset si tot asa face, trebuie sa astepti pentru ca sigur o sa vina si patch-uri care sa rezolve aceasta problema

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oprit telefonul, scos bateria, cartela sim

pus totul inapoi verificat daca merge

daca nu, ai nevoie de un service gsm cu niste baieti meticulosi

numai bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu poti da DOWNGRADE, adica de la 6.0.1 la o versiune mai mica! Upgrade inseamna ca actualizezi cu o versiune mai mare, mai noua, mai buna! Ce vrei tu sa faci este DOWNGRADE si asta nu poti face! Incearca sa dai reset la telefon si daca merge tot asa astepti sa vina o alta versiune de Android mai noua!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează