|

Samsung VS Apple

S8+ iPhone 7+Nu le-am testat personal, dar vreau să știu pe care să-l aleg in funcție de (Performanta in gaming, rezistenta la apa,praf,drop-uri,multi-task, navigare browser, yt etc.)Deci?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Parere 100% sincera: daca tii neaparat sa ai cele mai bune performante in gaming, alege iPhone pentru ca are un sistem de operare foarte light(simplu) si suficienta putere cat sa le ruleze perfect dar nu la mare diferenta de s8+ de asta am spus daca tii neaparat, pentru ca diferenta e doar cand deschizi jocurile de cateva secunde (2-3) depinde de joc si maxim 5fps-uri diferenta(neimportant daca nu inregistrezi).
Daca nu te intereseaza chiar asa mult gaming-ul mergi pe s8+, infinity display OLED la rezolutie cu mult superioara iPhone 7+, rezistenta la apa/praf IP68 (nu IP67 ca la iPhone). Ca si rezistenta probabil iPhone 7+ ar fi mai bun pentru ca are aluminiu pe spate nu sticla ca Samsung dar cea de pe Samsung arata mult mai premium si daca-ti iei o husa nu ai treaba cu el.
Sper ca te-am facut sa te hotarasti ce vrei sa-ti cumperi happy

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Https://youtu.be/Oh1i8fhfHUI?t=16m29s urmareste cateva secunde. Ia Iphone cu incredere! (pur obiectiv)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

S8+ se compara cu iphone 8 nu cu iphone 7 cei de la Samsung au luat-o una si buna sa le scoata inaintea celor de la Apple ca poate le mai ia din vanzari au facut o paleta de ping pong cu un ecran care il atingi cu latura palmei fara sa vrei iar daca ai mana transpirata mult noroc sa umblii pe el. Acum sa iti raspund si la intrebarea ta iphone 7+ dar as mai astapta putin sa apara iphone 8 ca o sa se mai ieftineasca 7+

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează