|

Stie cineva cum sa pun muzica pe iPhone prin iTunes?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cum sa pui muzica pe iPhone?
1. Se conecteaza iPhone-ul la calculator prin cablul venit in pachet
2. Se deschide programul iTunes, daca nu il aveti il puteti instala de aici. http://www.apple.com/itunes/download/ (In cazul in care la deschidere iTunes-ul va spune ca a gasit o versiune noua de firmware pentru telefonul vostru, e de preferat sa-i spuneti sa o lase pe alta data, iar voi sa va vedeti de treaba in continuare.)
3. La doar cateva secunde de la deschidere, iTunes va detecta iPhone-ul si o sa-l gasiti sub categoriile Library si Store, intr-una noua numita Devices. Sub Devices unde va aparea iPhone-ul o sa gasiti si o categorie numita Playlists, categorie cu care o sa avem treaba mai tarziu.
4. De aici totul e simplu, mergeti sus la Library si faceti click pe "Music", in fereastra mare din dreapta trebuie sa trageti, prin metoda drag & drop, muzica din calculatorul vostru in iTunes.
5. Dupa ce piesele voastre favorite sunt importate, faceti click mai jos, pe iPhone si ii dati Sync din partea dreapta-jos a ecranului sau facand click-dreapta pe numele acestuia. Dupa sincronizare, continutul folderului Music din iTunes va fi acelasi cu continutul folderului Music de pe iPhone. Este de recomandat sa folositi un singur calculator pentru sincronizare, pentru ca daca legati iPhone-ul la un alt calculator, iTunes-ul va sterge tot din iPhone la prima sincronizare.
6. Playlisturile le puteti crea apasand butonul "+" din stanga jos, astfel puteti sa va aranjati muzica in iPhone pe playlisturi, adica pe un fel de albume. De asemenea, daca o sa incepeti sa ascultati muzica prin iTunes, acesta va creea automat playlisturi cu cele mai ascultate si cele mai votate piese de catre voi (piesele le votati dandu-le calificative, adica stelute, in iTunes).
Succes!

FUNDA?

| explică (pentru BlackDemon2):

Tutorialul ala l-am urmarit si eu dar dupa ce ii dau syncronizare nu imi gasesc muzica in iphonesad ai alta varianta? sau sami spui cum gasesc muzica in iphone. mersi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BlackDemon2):

Este de recomandat sa folosesti un singur calculator pentru sincronizare, pentru ca daca legi iPhone-ul la un alt calculator, iTunes-ul va sterge tot din iPhone la prima sincronizare. :-s daca patesc asta? ce trebuie sa fac?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BlackDemon2):

Mersi mult! :*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Uita de iTunes. Uite aici un program mult mai simplu: http://www.blog.comp-service.ro/......ul-itunes/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu. poti face altfel
http://goaruna.com/pages/app/mobile-iphone-file-manager-app
downoadezi asta
sau asta
http://www.digidna.net/products/fileapp

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Alte răspunsuri