| onuticuta200312 a întrebat:

Sunt clienta Orange de mult timp.Acum aproximativ 3 ani mi-am luat un telefon, apoi inca unul dupa cateva luni iar dupa aproximatic 2 ani mi-am mai luat unul, adica acum in aprilie, anul asat l-am luat cu punctele Thank You.Mi-am luat un telefon Huawei Y530 si de la o vreme internetul merge incet,telefonul se blocheza des si imi apare"Din pacate Chorme(de exemplu) s-a oprit" si am variante:"asteapta", raport(parca, nu sunt sigura mi se pare ca e "trimite feedback) sau "iesi".Am o aplicatie de descarcat melodii(MP3 best) si cand am intrat pe ea mi-a aparut o reclama la un antivirus, am dat inapoi si telefonul a intrat pe o pagina de internet si imediat mi-a aparut ca datorita factului ca am intrat pe acel site a intrat un virus in telefon.Am aplicatie clean master si CM security si la CM security dau "SCAN" si-mi apare ca am1210 "private info" si nu stiu ce sa fac.E in garantie dar nu cred ca mi-l repara pe gratis la ORANGE! Cat ar costa devirusarea si sa-mi faca ceva sa nu mai mearga internetul asa incet(scuze pentru exprimare dar nu sunt buna la informatica). FUNDA!
P.S.Am spatiu in telefon 8 GB dar tot timpul imi arata ca am prea multe aplicatii si este prea mult spatiu ocupat,dar am si eu cateva aplicatii si jocuri precum:Angela,Retrica, PixWords, clean master si cateva din fabrica! Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| OrangeHelper a răspuns:

Salut onuticuta200312,

Iti recomand sa mergi cu telefonul si factura acestuia intr-un magazin Orange Shop; telefonul va fi trimis catre service pentru resoftare.

Cu prietenie,
Orange Helper

1 răspuns: