|

Un telefon care sa semene cu Samsung Galaxy A5 2015 (la aspect), sa fie dual sim și sa fie pana în 1800 de lei?

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da, dar am să-ți spun și de ce ca să ști la ce să te uiți tu pe viitor. Le voi lua în ordinea în care apar pe site-ul GSM Arena (aici sigur specificațiile sunt corecte; la Emag sau alte magazine de obicei sunt incomplete).

1) Te uiți în ce an a fost lansat telefonul. De obicei, cu cât e mai nou cu atât mai bine. C5 Pro este din 2017, ceea ce e excelent.

2) Te uiți să fie Dual Sim dacă te interesează.

3) Rezoluția ecranului să fie cât mai mare. Cu cât are mai mulți pixeli, cu atât ecranul e mai clar și nu îți strici ochii așa tare. Totodată, o rezoluție mai mare a ecranului înseamnă un consum mai mare de energie. Dacă e Full HD (1920 x 1080 pixeli) atunci e bine. C5 Pro are această rezoluție.

4) Te uiți la procesor și la memoria RAM. E puțin mai complicat de comparat procesoarele pentru necunoscători, dar, dacă telefonul e nou și are măcar 2 GB RAM, atunci ar trebui să fie bun. C5 Pro are procesorul foarte bun și 4 GB RAM, deci e excelent.

5) Camera: cu cât are mai mulți megapixeli (MP) cu atât va face poze mai clare. 12 MP ar fi suficienți dacă are un senzor performant. Mai e foarte important ca să aibă stabilizare optică a imaginii (OIS) pentru ca pozele să nu iasă mișcate și filmările să fie mai stabile. C5 Pro are camera de 16 MP, are HDR (un lucru important), dar nu are stabilizare optică.

6) Bateria: primul lucru e să vezi dacă e sau nu detașabilă. C5 Pro e complet închis, deci nu se poate scoate bateria. Capacitatea bateriei ar fi bine să fie de peste 3000 mAh. Cei 2600 mAh ai lui C5 Pro ar trebui să te țină o zi (maxim). Mai verifică dacă are sau nu Fast Charging. Dacă C5 ar fi avut, atunci s-ar încărca de 2 ori mai rapid până la 60%.

7) Verifică dacă telefonul e rezistent la apă și la praf, adică dacă are standardul IP68 (sau altul). C5 Pro nu e.

8) Citește ce senzori și alte chestii mai are, cum ar fi senzorul de amprente, giroscopul (e folosit...2006 - 2301 + Vezi răspunsul întreg

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil cea mai bună alegere ar fi Samsung Galaxy J7 Pro 2017 Dual Sim: https://:///......D2D8XNBBM/

Eu personal îți recomand să te uiți mai mult la specificații şi la performanță decât la aspect fiindcă dacă îl îmbraci într-o husă şi îi pui folie de protecție atunci vei rămâne doar cu experiența de utilizare.

Mai există Samsung Galaxy C7, care seamănă destul mai bine cu A5: https://:///......DR0FQ2BBM/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru SonicAndrei):

Specificațiile telefonului ăsta par ok
https://m.emag.ro/samsung-galaxy-c5-pro-dual-sim-64gb-lte-4g-auriu-4gb-ram-c5010/pd/DQ5D3DBBM/?ref=others-interested-bought_center__product-page_electro-template_4_1&recid=j7olff1r-dh1ys6jv0mf-C.c17_a189.S.VP_AP_CMD-04fyfoh?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru SonicAndrei):

Multumesc mult! Pe acesta l-am comndat acum, dar data viitoare cu siguranta voi tine cont de toate criteriilehappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă vrei îți dau eu un A5 2015 dual sim gold folosit o jumătate de an.telefonul are garanție un an și jumătate și vine însoțit de toate accesoriile originale.arata ca și unul nou, 150€ costa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Samsung a5 2017

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Https://altex.ro/smartphone-samsung-galaxy-j5-2017-dual-sim-16gb-black nu stiu cat de bine seamana dar e mult mai bun si tine bateria foarte mult timp

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Https://altex.ro/smartphone-samsung-galaxy-j5-2017-dual-sim-16gb-black

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează