|

Unde se fac cursuri acreditate de web design/development in București(unele la care se și invata ceva)? Vreau ca la sfârșitul acestor cursuri plus ce mai învăț eu pe acasă sa ma ajute sa îmi găsesc un job in domeniu.

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Este foarte basic si de bun gust sa te concentrezi extrem de mult pe self-learning. Si sa cauti cursuri online in engleza. Nu cred ca exista ceva serios in romana.
Procesul de self-learning dureaza destul de mult, in functie si de ritmul tau. Cursurile de acreditare sunt apa de ploaie in momentul in care pasiunea si ceea ce ai invatat le vor surclasa pe celelalte. Cursurile sunt facute pentru a-ti creea o baza. Si asta, orice curs acreditat iti poate asigura. Baza. Startul in invatare. Apoi, diploma. Daca vrei sa inveti web-design, bazeaza-te pe ceea ce poti tu invata.
Apoi, ceea ce inveti tu plus o diploma, nu-ti poate garanta un job in domeniu. Decat daca ai foarte mult noroc. De aceea, iti recomand sa incepi sa lucrezi la propriile tale proiecte sau sa cauti cativa clienti in perioada in care te perfectionezi pe ramura. Pentru ca la cele mai multe interviuri, iti cer proiecte proprii la care ai lucrat pana atunci. Poate fi si un proiect imaginat de tine. Insa e bine sa ai ceva la dosar. Ceva la care ai muncit.
Despre cursuri decente, te poti documenta aici: http://forum.portal.edu.ro/index.php?showtopic=187204 - macar sa-ti faci o idee.
Ca idee, cei mai buni programatori, au avut o baza solida de prin scolile si universitatile urmate. Restul de "buni" s-au concentrat foarte mult pe self-learning. Diploma e o bucata de hartie. N-are rost sa te stresezi sa gasesti o scoala atat de buna. Conteaza sa fie acreditata, in genul celor de la link-academy, avantaj consulting etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează