|

Unele programe, mai ales launcherele de la jocuri nu se mai deschid. De ce? Mi s-a intamplat astazi dintr-o data.Spre exemplu vreau sa deschid LoL-ul insa cand vreau sa ma conectez imi da eroare cum ca nu isi face conexiunea cu serverul.Crezand ca e de la serverele lor, am decis sa deschid launcherul de la World of Warships, insa pot sa dau 1000000 de clickuri pe iconita ca nu se intampla nimic; nu se deschide nimic. Am incercat sa il deschid si din folderul in care este instalat, insa fara succes.Daca ma uit in Task Manager, aplicatiile ruleaza, insa fara consum....mai pe inteles, pot sa deschid launcherul de la LoL sau WoWs de "n" ori ca procesorul nu imi consuma mai mult de 1%, in timp ce, cand mergeau aplicatiile si ma uitam in Task Manager ele rulau cu cel putin 30%.Mai sunt care au aceeasi problema si m-am uitat la video-ul acesta:

https://www.youtube.com/watch?v=mAy3CJdqaIo

Am incercat sa deschid si eu IE-ul, deoarece majoritatea launcherelor ruleaza pe sistemul de browser IE, insa nu se deschide nici acesta, insa imi arata ca ruleaza.Am facut o scanare cu antivirusul, insa spune ca totul este in regula.Am in calculator, de la AVG, TuneUp Utilities 2015.

Ieri cand am dat scanare, a facut-o imediat si a rezolvat problemele, insa astazi cand dau Scan, scaneaza primele fisiere, insa cand ajunge sa scaneze windows firewall ramane acolo. Mai pe scurt pot sa stau si 10 ore ca nu termina din a scana windows firewall si a trece la urmatoarele fisiere.Am dat de curiozitate disable la windows firewall, insa face la fel (il scaneaza la infinit).Nu stiu cum sa fac ca sa functioneze.

De la PC nu e deoarece el este nou (nu am 1 an de cand mi-am cumparat laptopul).

Pe celalalt laptop din casa, care este mai vechi merge, desi ambele stau pe acelasi router wireless.Ieri mergeau toate aplicatiile. De astazi facea asa.Va rog frumos sa ma ajutati!

Multumesc! Funda!

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Am avut de cateva ori si eu aceeasi problema, am cautat raspunsuri dar in zadar. a trebuit sa dau reset la laptop ca sa mearga.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează