|

Va salut.am si eu o problema, destul de enervanta.Totul a inceput joi cand am venit de la scoala,am pornit pc-ul, si in bara de start dreapta jos imi aparea semnul (!) la internet.Am restartat routerul,l-am configurat din nou tot la fel.M-am decis sa-i schimb windowsul la computer, dupa instalare,am configurat routerul,si in sfarsit a mers,toate bune si frumoase pana vineri,cand am venit de la scoala,aceiasi problema,am restartat,si configurat routerul din nou a mers. In dimineata aceasta, tot la fel! x-(, Am reinstalat windowsul, am configurat routerul, si nu a mai vrut sa mearga.nu stiu ce sa mai fac. HELP ME, dau funda.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Dacă ești 100% sigur că placa de rețea a pc-ului este bună fă un test de viteză de internet, ca să te asiguri că ai viteza de internet corespunzătoare furnizată de furnizorul de servicii de internet de la care ai netul.
De asemenea dacă ai un prieten/cunoștință, etc, încearcă să duci pc-ul al el și să te conectezi cu el la el la net. Dacă merge ok fără router la altcineva, atunci problema e de la furnizorul de servicii de internet.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Probleme hardware cu router-ul sau mai rău cu placa de rețea a pc-ului
în cazul router-ului asta se întâmplă la modele ieftine, modele ce sunt de calitate proastă și de unică folosință.\
Ca să rezolvi problema verifică pe conexiune directă fără router, dacă conexiunea de internet este normală. Dacă da, atunci problema e de la router, dispozitiv ce trebuie înlocuit cu un altul, recomandat de calitate nu Asus, Tp-Link D-lik sau alte prostii de-astea făcute pe vapor.
Dacă nici pe direct problema nu dispare resoftează calculatorul cu un sistem de operare legitim, nu furat, instalează driverii din automatic updates, inclusiv cei de rețea.
Dacă nici după asta problema nu se rezolvă arunci înseamnă că trebuie înlocuită placa de rețea la calculator.
Succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru lupudepenet):

Am router TP-LINK. Si aseara a mers foarte,foarte bine,acum de dimineata nu a mai mers, mai am un router NETIS, acesi problema. Daca bag firul de internet direct in unitate merge, dar merge greu. Pe ambele routere, nu am acces la internet. Nu stiu ce sa mai fac.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa am patit si eu (router Asus ) de cateva ori. L-am scos 10 secunde din priza, l-am bagat la loc si a mers de fiecare data.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Sn4k3):

La mine nu functioneaza, nici cu scosul din priza, nici daca-l configurez din nou, doar pe fir merge, si merge destul de greu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează