anonim_4396
| Anonim întreabă:

VLC e net superior aplicației de redare video din Windows, am testat asta. Dar pentru redare fișiere audio sau pentru vizualizare fotografii ar mai fi necesar să instalez altceva? Ce altceva? Preferabil open source.

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Eu folosesc AIMP (aimp.ru) pentru muzica, e pe locul 2, dupa Foobar2000 (nu folosesc Foobar pentru ca interfata nu e deloc pe gustul meu, insa e modulara, se poate transforma dupa bunul plac, dar nu e suficient de compact precum vechiul Winamp)


Iar pentru imagini, ar fi
IrfanView,
si noMacs ImageLounge (ambele ofera inchiderea imaginii la apasarea tastezi Escape, lucru foarte util pentru mine, la ImageLounge trebuie modificata din setari treaba asta, IrfanView are si batch rename si batch processing, adica redenumesti mai multe poze dupa o anumita masca de nume, sau modifici rezolutia mai multor imagini deodata... )

si XnView ar fi de amintit, si el are Batch Convert...
si e atat player de imagini, cat si organizator (precum ACDSee, care e contra cost)PS: VLC e foarte bun, si eu il folosesc, pentru ca interfata e simpla si pe gustul meu, insa cel mai bun soft pentru video ramane deocamdata
POT Player, impreuna cu niste pluginuri suplimentare: LavFilters si MadVR.

Am incercat si Mirillis Splash, e si acesta foarte aproape (si mai nou e gratuit).

1 răspuns:
| marinaru777 a răspuns:

Winamp audio, acdsee pentru poze