| DoarEu11346 a întrebat:

Vreau si eu niste pareri despre firma Allview. Funda

7 răspunsuri:
| kar1GaNNN a răspuns:

Buna!
Sincer nu cred ca aceste produse merita o sansa pe banii nostri. E clar ca sunt produse chinezesti, de cea mai proasta calitate. Daca ar fi romanesti chiar le-as sustine, dar nu sunt. Si eu sunt si brasovean, dar nu am pe cine sustine.
In schimb un caz de succes de produse chinezesti asamblate in Romania este Eboda. Produse de calitate, care isi fac treaba. Daca se mai strica, rata defectelor nu este mai mare ca la firmele de prestigiu.
Trebuie sa ne impacam cu faptul ca romanii nu au geniu tehnic, chiar daca de-alungul timpului au mai existat cite un inventator ceva. As vrea sa sustin produse romanesti, dar nu avem nici o sansa.
Toate cele bune!

| LTAA a răspuns:

Am primit de curand un Alldro 2 Speed Duo, care se misca in jocuri binisor, insa se foloseste plastic de proasta calitate, rezistent (fiind o tableta ieftina). Insa nu pot sa ma pronunt prea mult, fiindca o am de foarte putin timp.
P.S: am descarcat Nova Launcher si SwiftKey, care mi-au imbunatatit interfata cam limitata a Androidului si tastura relativ incapatanata.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Firma Allview produce telefoane de buna calitate, precum si tablete, de curind mi-am procurat un Alview A4All si pot sa spun ca e un smartphone foarte bun, include multe aplicatii precum Es Explorer si Menager de aplicatii, poti face prezentari PowerPoint cu el si altele, e cu 2 Sim si se vind huse si carcase foarte frumoase. E buna firma!

| Ax3LdeV a răspuns:

Am avut o tableta Allview aldro 2 e speed duo acum a plinit 1 an si am dato.
Am facut root pe ea si merg aproape toate jocurile Dupa aprox 4 luni s-a rupt mufa de la incarcator, dupa 6 luni trebuia sa umblu cu scobitoarea dupa mine pentru ca, se bloca frecvent, Asta e parerea mea ca consumator. Tableta am luat-o in 25 mai anul trecut

| Daniel_9018 a răspuns:

O firma romaneasca care asambleaza telefoane, tablete cu piese chinezesti

| Cirstina_Alex_1990 a răspuns:

Salut
Allview este o firma românească de smartphone.uri si tablete. Sunt ieftine pentru ca sunt românești.un Samsung credeti ca e scump in Japonia? Nu doar ca pana ajunge aici i se dubleaza prețul daca nunse triplează. Mergi liniștit pe un telefon Allview sunt bun. daca iei alt telefon la acei bani(depinde de buget) veii fii mai mtumit adica daca ai 500nde lei ai iei un Samsung sau un Allview vei fii mai multumit de Allview. pretul unui Samsung e mare pentru ca vai doamne e SAMSUNG e un fel de appel.sau așa va ajunge. Bine nu pot sa zic ca Samsung are marfa proasta dar daca nu tii atat la brand poti merge liniștit le Allviewhappy poate ca in alte tarii Allview e mult mai scump ca in România.e transportul pana la urma. uite de exemplu un s4 cand a apărut la pret de producție nu a costat mult 200 de dolari a mai pus Samsung 100 a mai pus 100 dealerul pe europa apoi a mai pus 100 si Samsung România(stiu cum sta treaba ca am vorbit cu ceinde la Samsung fiind interesat sa comercializez) si 100 magazinul. ..si uite pretul...plus transportul china romania...deci de aia Allview e ieftin..ca e făcut aici. teoretic toate smartphone. urile ar trebui sa aiba acelasi preț(nu un s5 cu nu stiu ce prostie.dar vorbim de telefoane de aceleasi performante) deci poti merge cu încredere pe Allview