|

Word Press vs Google Blog - ce platforma este mai eficienta pentru a incepe?

Doresc sa imi creez un blog, unde imi voi pune seturile mele de muzica electronica. Cunostintele mele in HTML, sau alte coduri, sunt mai nule decat ar crede lumea. Nu am fost niciodata bun la asa ceva. Niciodata nu mi-a placut sa fiu geniul ala tare la calculatoare, am invatat cat mi-a trebuit pentru ceea ce fac. Mi-am facut un cont pe mixlcloud, dar doresc sa incerc si cu un blog, mai mult din curiozitate. Prioritar va ramane mixcloud, si poate pe viiotr souncloud si YouTube. Dar sa nu intram in alta poveste.

Din ce am citit, WordPress, este foarte fain, dar trebuie' sa stii cat de cat sa editezi prin coduri, si e cam greoaie interfata pentru un utilizator incepator. Plus ca daca doresti aplicatii terte sunt cam putine.

In schimb google, are o intreaga tehnologie in spate, totul se face din click-uri, dar esti cam limitat in optiuni de personalizare.

Ce sa aleg?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu recomand www.ucoz.ro :D E perfect pentru incepatori, si in timp, dupa ce mai obtii cunostinte in domeniu, iti vei putea personaliza site-ul in totalitate dupa preferintele tale.
Plus-ul cel mai mare, parerea mea, e ca are forum.ucoz.ro - unde sunt foarte multe materiale utile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu folosesc Wordpress free si e foarte ok. De asemenea se indexeaza extrem de bine la SEO pe cuvantul cheie numele blogului vei aparea aproape sigur pe prima pagina la cautari

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează