| Drifterx500 a întrebat:

Am cumparat Motorola moto g9 play si am bagat cartela SIM Orange si nu-mi apar numerele de telefon...cum fac?

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu i ti apar deoarece nu le ai salvat pe cartela sim, sunt salvate in vechiul telefon, trebuia sa faci un backup la agenda telefonica si sa o asociezi contului tau gmail sau yahoo, si ori de citeori schimbi telefonul sau cartela nu vei pierde numerele deoarece le ai salvate in cont si i ti apar pe calculator nu ai facut asa acum nu ai alta solutie decat din vechiul telefon sa copiezi toata agenda pe sim, bagi din nou cartela sim in vechuiul telefon si copiezi toata agenda va dura ore bune sau scrii tu pe foaie din agenda telefonului toate numerele pe care le ai in fostul telefon.

| InYourMind a răspuns:

Le iei manual din telefonul unde a fost pana acum cartela.

| halogen001 a răspuns:

Asa functioneaza aplicatia contacte si telefon de la Google. E mai reticenta in a gestiona contactele de pe cartela sim, pentru ca e axata mai mult pe contul Google. Asa am patit si eu la un telefon nou. Am instalat si alte aplicatii de contacte si si-a revenit dupa aceea, dar asa face la inceput aplicatia contacte si telefon. Am observat ca dupa un timp incepe sa functioneze aproape normal. Are si un meniu mai sarac in comparatie cu alicatiile de telefon si contacte Samsung. Se poate merge in coltul din dreapta sus si se alege ce contacte sa arate sa arate. Daca nu merge din prima, cum mi s-a intamplat mie, fie astepti putin (am asteptat jumatate de zi ca sa inceapa sa citeasca cartela sim), fie instalezi temporar o aplicatie manager de contacte care mai apoi se poate dezinstala.

| Xirus a răspuns:

Vezi contul google. Eu am avut un Motorola g8 power și l-am returnat in 2 zile în magazin. Tel nu avea nimic, însă eu n-am știut că numerele de tel nu se putea salva direct pe sim, și n-are nicio opțiune de salvare pe sim. Trebuia să descarc o anumită aplicație pentru salvare pe sim. Băgam o cartelă nouă și si mi le salva în contul google. Uneori daca scoteam cartela mea sim, și băgăm alta, se salva contactele noi, cu cele avute anterior din altă cartelă. Se forma o amesticătura. In fine. Mie personal nu mi-a plăcut conceptul asta fară salvare directă pe sim si l-am returnat. Eu pe Samsung fac schimb de cartele sim cu un individ din mers. fară bătăi de cap. Samsung are salvare sim 1, contul google și de aici îti alegi.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Dai la setări să îți arate atât contactele de pe sim cat și de pe telefon sau daca nu merge, bagi cartela in vechiul telefon și dai copiere numere in sim

| Benny09 a răspuns:

Conectează-te la contul google. Poate le ai salvate în Google.