|

Am nevoie de un raspuns urgent cu funda.Cat de bun Android 4.1.1 JellyBean? FUNDA

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

BUNA UITE AICI NISTE AVANTAJE
Primul aspect care m-a uimit, după ce am trecut de primii pași elementari de configurare, este viteza. Nu este vorba doar de sistemul de operare, ci și de aplicații. Totul este mai rapid, fluent, stabil. Cu toate că m-am informat în prealabil despre îmbunătățirile aduse de noua versiune Android, nu mă așteptam la așa diferență. Cum am spus, chiar și aplicațiile, nu doar cele preinstalate ci toate descărcate de pe Store, se comportă mult mai fluent. Schimbările cosmetice sunt puține dar consistente, exact acolo unde era nevoie de ele.

Am fost dornic să încerc Google Now și funcțiile de voce. Este efectiv uluitoare viteza cu care rezultatele sunt afișate. Pentru prima oară găsesc folosirea vocii chiar utilă pe smartphone. Păcat că n-a fost și nu se preconizează o implementare a limbii noastre. Un alt aspect notabil, aparent nu foarte important sunt tranzițiile și animațiile. Este efectiv o plăcere să accesezi o aplicație, să observi cât de plăcut se deschide și ce rapid se încarcă. Și noul sistem de notificări este mult mai plăcut și oferă informațiile într-un mod mult mai accesibil.
VREI SI NISTE ASPECTE NEGATIVE?
Aspectele negative pe care le-am remarcat nu umbresc experiența pe care Jelly Bean o oferă. Versiunea 4.1.1 este cea la care a fost actualizat telefonul. Cum se descurcă aceasta în ce privește durata de viață a bateriei? Nu foarte bine. Așa cum au explicat și cei de la Google, s-a mizat pe folosirea mai agresivă a resurselor hardware și se cunoaște. Durata de viață a bateriei este redusă, cu cam 15-20%. Se poate ca pe parcurs să se stabilizeze însă n-aș miza pe asta. Punând în balanță avantajele care le oferă, consider că nu este așa de grav. Apoi, ocazional launcher-ul s-a mai blocat și am mai remarcat acest aspect și în meniul de setări. Totul s-a rezolvat rapid, de la sine, în câteva secunde. Nu în ultimul rând, există probleme de ...2004 - 3453 + Vezi răspunsul întreg

1 răspuns:
| a răspuns:

Este foarte bun! E ca la S3 parca. oricum androidul este bun daca este peste 4.2!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează