|

Am si eu o intrebare,am primit aseara un telefon nou de la parinti, un LG G3 si toate bune si frumoase pana cand m-am conectat la contul de google play(am stat pe el si inainte dar fara sa fiu conectat la net) si apoi brusc nu a mai mers touch-ul aproape deloc, decat in perioade de maxim 2-3 minute dupa care se bloca la loc,am tot scos bateria,am facut cam orice,problema e ca atunci cand il deschid de la buton se aprinde,dar nu face absolut nimic,glisez cu degetul pe ecran si nu reactioneaza,intru in camera foto,se intampla la fel,orice fac, nu merge touch-ul.Cum sa rezolv?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cred ca trebuie dus la garantie. E urat, mai ales in opinia parintilor tai, cand vor sa faca un cadou si sa-si bucure fiul, dar nenorocitii de importatori aduc telefoane defecte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Probabil o defectiune de touch. incearca sa il schimbi s-au sa duci la garantie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dul inapoi de unde l-au luat ai tai..banuiesc ca ai garantie la el. Sunt doua probleme 1 software-ul 2 touchscreenul(senzorii) nu respecta comenzile... oricum dula inapoi imi iei bani sau iti da altul in loc nu sta cu el asa.nu ai ce sa-i faci

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează