|

Am un telefon Galaxy S Advance cu cartela Frog cu internet nelimitat pe web'n walk.De 3 zile nu pot vorbi la telefon pentru ca nu inteleg ce spune persoana cu care vorbesc si nici ea nu ma intelege pe mine.Se aude ca si cum ar curge o apa.In schimb..mesajele si internetul mi-au mers pana astazi.Acum insa am primit mesaj de la Cosmote sa instalez setarile pentru internet si mms-uri.Le-am instalat si acum nu mai merge nici internetul.Insa sms-urile da.Stie cineva daca se pot dezinstala setarile astea pentru net/mms-uri? Si daca da, cum? Funda.

1 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cosmote s-a stricat rau de tot deci prima data am crezut ca este telefonul meu Iphone 5 dar nu avea nimic pentru ca am incercat cu vechiul meu telefon Galaxy S2 si la fel de prost se auzea acum am S3 si cu cosmote si se aude infect trebuie sa dau pe difozor sa inteleg ce zice persoana cu care vorbesc. Pe S2 am un Vodafone si pot sa zic ca aud perfect si clar pe acesta deci e vina lor.
De la un timp am observat ca sunt din ce in ce mai praf cu acoperirea raman fara semnal se intrerupe fara motiv nu pot expedia mesaje adica imi arata expediat dar persoana respectiva nu le primeste etc.Deci nu te speria nu e telefonul tau e Cosmoteul care a ajuns de tot rasul.

1 răspuns: