|

As vrea sa-mi cumpar o casca bluetooth.Pe ce principiu functioneaza si cum? De asemenea, trebuie sa corespunda marca telefonului meu cu cea a castii bluetooth? Evident se lasa cu funda pentru cel mai bun raspuns happy

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Functioneaza pe acelasi sistem ca si telefonul, emisie-receptie de semnal, fiecare dintre cele 2 elemente este si emitator si receptor in acelasi timp. ideal este sa fie aceeasi marca si, evident, sa fii sigura ca telefonul are bluetooth. oricum, este un sistem bun in cazul in care conduci foarte mult si ai nevoie sa si vorbesti mult in timp ce conduci, altfel ca si radiatie la care te expui nu este cu nimic mai bun decat vorbitul direct la telefon, plus ca uneori pot fi interferente din jur si calitatea sunetului/comunicarii pot fi afectate foarte mult.

1 răspuns:
| a răspuns:

Buna,

Casca bluetooth functioneaza pe un principiu apropiat de cel al modulatorului fm, adica comunicatii radio pe distante scurte. Casca comunica cu telefonul in urma efectuarii conexiunii intre ele prin intermediul unei parola, sau o alta modalitare de interceptare (depinde de model).
Nu trebuie neaparat ca marca telefonului sa coresounda cu ce a castii, dar dupa parerea mea ar fi mai bine sa iti iei cam aceeasi marca (e vorba de compatibiliatea intre ele)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează