|

BUNA! As dori sa-mi achizionez un LG optimus l7, si nu sunt destul de sigur deoarece am auzit multe voci spunand ca este un telefon destul de slab,cel putin in privinta procesorului si a camerei, si ca are lag, este adevarat?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bună! Nu ai auzit nici bine, nici prost. Pot să spun că procesorul nu face faţă la tot ce este supus, şi mă refer la jocurile cu grafica foarte bună, şi alte alte aplicaţii... Ce pot să spun de cameră... Cea foto' este minimalistă,, modestă pot să zic, face poze cât de cât bune, iar cea video este foarte slabă, filmează la o calitate destul de mică în comparaţie cu celelalte specificaţii ale telefonului. Şi lag-ul este prezent, foarte des, chiar şi când *dai un preview al ecranelor* laughing Dacă vrei să ai un telefon cu design plăcut şi la preţul acela, ţi-l recomand, dar să nu ai mari aşteptări din partea software-ului. Părerea mea, acum tu alegi. Dacă îl iei doar pentru muzică, jocuri cât mai modeste(la calitate mă refer), fotografii de familie, etc. lucruri clasice este destul de bun. PA happy

2 răspunsuri:
| a răspuns:

E destul de bun, cunosc pe cineva ce are L5, si e destul de bun.Si eu am un smartphone de la LG, il am de aproape doi ani si merge perfect (LG Optimus 3D).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

NU ESTE BUN! In general telefoanele LG nu sunt bune iar chiar daca la aspect ti se pare frumos la partea software (video si procesor) sta foarte prost! Deci nu iti recomand sa iei!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează