| falcao07 a întrebat:

Buna... deci e ideea cu schimburi pe Orange daca o prietena vrea sa faca schimb si da cu un prieten de acolo isi ia 500 min/sms in retea si da 150 de mb dupa ii zice sa puna nr de tel deci imi ia mie din mb si ii pune ei minutele? Sau ii ia ei din mega si mi da mie si mie imi ia din minute si i da ei? Sau cum explicati-mi dau funda

2 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Schimbul se poate face cu Orange sau cu un cunoscut. Daca nu stii pe nimeni, poti face schimbul cu Orange. De exemplu, dai 500min/sms si primesti 150 MB. E clar ca iti ia minutele si nu le mai poti folosi. Dar primesti ce ai nevoie mai mare.

| HighParadox a răspuns:

Pentru a schimba resurse trebuie sa ai activa o optiune din oferta curenta Orange. ( Poti activa o optiune noua aici, daca ai credit suficient in cont sau iti poti reincarca aici numarul.)
Asa scrie daca intri pe contul tau. Deci depinde ce optiune ai. daca e la Orange (oficiala si nu de pe nelimiteaza-te). De ex. daca tu vrei sa dai 100 de minute in schimbul a 100 de mb, si vrei sa faci schimbul cu un prieten, atunci lui ii da cele 100 de min si tie cei 100 mb.