|

Buna dimineata! Am o tableta Vonino Sirius QS,care, in timp ce urmaream un videoclip pe Facebook,s-a blocat apoi s-a inchis si la pornire sigla Vonino si atat, deci boot loop. Incerc recovery mod si din nou sigla Vonin, incerc cu adb fastboot si nici o reactie. Trec la resoftare cu Sp Flash tool,drivere instalate, firmware descarcat, click download si eroare, incerc cu format si iar eroare. Orice varianta luata cu damanuntu din tutoriale nu a dat roade. Cu incarcatorul conectat,apare bateria cu o clepsidra langa si sta aprinsa in acea stare pana scot incarcatorul. Concluzia? Mai pot face ceva si daca da,atunci cum? Garantie nu cred ca mai am,deoarece am aruncat ambalajul de carton! Si cei de la service, pe langa acte, tocmai asta cer! Va rog frumos sa ma iertati daga am greseli gramaticale!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Descarca-ti softul de pe siteul oficial si incearca fara a folosi vreo aplicatie.Cand ai descarcat pachetul, il dezarhivezi si o sa ai un folder denumit dload care contine un fisier update.app. Acest folder il pui pe card(in nici un alt folder) dupa care iti opresti tableta di apesi simultan pe vol+ vol- si power apoi o sa iti reinstaleze softul automat si reporni dupa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am fost pe siteul oficial Vonino si despre acel pachet cu dload, nimic! Acolo in dreptul modelului meu sunt 7 tipuri de firmware pe care le-am probat si nu au dat rezultat. Daca stii unde pot sa gasesg acel firmware te rog ajuta-ma!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează