| MaaVeriq a întrebat:

Gasiti pentru mine un iphone 5 de pe site-uri gen okazii. Vreau un iphone 5 negru si sa fie pana in 1600 ron..gasiti pe siteuri gen mercador..si sa fie din Bucuresti.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Numai fackeuri ai sa gasesti pe siteurile online, trust me.mai bine te duci si cumperi cu mana ta, decat sa iei un produc online!

| Okaziiro a răspuns:

Buna ziua,

Pe site-ul Okazii.ro exista aproximativ 2.000.000 de produse noi si second-hand. Astfel, utilizatorii pot detine si produsul dorit de dumneavoastra. Pentru a verifica acest lucru, puteti efectua o cautare cu ajutorul motorului de cautare afisat in pagina principala: http://www.okazii.ro/. Dupa introducerea cuvintelor cheie si apasarea butonului "Cauta", o lista de produse active pe site va fi afisata. De asemenea, cu ajutorul filtrului "Localitatea produsului" din partea stanga a paginii puteti vizualiza doar articolele cu localitatea de origine dorita. Apoi, pentru alegerea produsului dorit, este necesar sa accesati vanzarea corespunzatoare.

Recomandam tuturor utilizatorilor sa aleaga produsele marcate cu Garantia de Livrare sau, in cazul in care acestea nu fac parte din program, sa solicite vanzătorului Garantia de Livrare. Acest serviciu este gratuit, se activeaza instant pentru vanzatorii Okazii.ro si ii asigura pe cumparatori de primirea produsului corespunzator sau de returul sumei de bani achitata. Astfel, daca un utilizator plaseaza comanda pentru o vanzare acoperita de Garantia de Livrare, primirea produsului descris pe site va fi garantata. In caz contrar, in termen de 3 zile lucratoarea de la primirea coletului, cumparatorul poate solicita returul acestuia. In aceasta perioada contravaloarea produsului achizitionat prin intermediul Garantiei de Livrare este blocata într-un cont intermediar, detinut de catre Okazii.ro. Daca conformitatea produsului cu descrierea de pe site nu este reclamata in intervalul precizat de 3 zile lucratoare, banii sunt deblocati si transmisi mai departe vanzatorului.

Pentru a cumpara produse de pe site-ul nostru sau pentru a discuta detalii cu un anumit vanzator, este necesar sa va inregistrati pe Okazii.ro. http://www.okazii.ro/cont/creare/. Dupa crearea contului, in pagina produsului pe care il doriti veti avea optiunea "Cumpara acum" sau "Liciteaza" pentru a plasa o comanda sau o oferta de cumparare. De asemenea, va exista si optiunea "Trimite un mesaj vanzatorului" pentru a solicita mai multe detalii despre produs.

Pe de alta parte, puteti plasa comanda dumneavoastra si telefonic la numarul 0374187888 de luni pana vineri intre orele 9:00- 21:00. Este necesar sa detineti doar numarul articolului pe care doriti sa il cumparati, numar ce se regaseste in partea stanga a paginii vanzarii corespunzator, sub poza.

In cazul in care doriti asistenta in activitatea pe site sau daca aveti nelamuriri, va puteti adresa si colegilor din cadrul echipei de Asistenta Clienti Okazii.ro pe adresa suport@okazii.ro sau la numarul de telefon 0374652944.

O zi frumoasa,
Okazii.ro

| 4l3xu7zu a răspuns:

Un site bun e www.mercador.ro de acolo mi-am luat si o statie super YAMAHA la 400 ron gasesti si Iphone-uri