anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna! Mi-am cumparat un telefon acum aproximativ doua luni, doua luni si ceva.Si mi-am cumparat castile separat, doar incarcatorul mi l-a dat la pachet cu telul.Acum,problema e ca,acum o saptamana-doua nu auzeam bine la casti, adica auzeam foarte incet si acum nu mai aud deloc.Adica pot sa bag mufa de la casti in tel acolo unde se baga mufa,dar cand bag mufa,nu imi arata pe ecran castile si nici de auzit, nu se aude.Am incercat castile la doua telefoane si merg,dar la telul meu nu merge.Ce ar trebui sa fac ca sa mearga? Ajutor, dau funda!

4 răspunsuri:
| Ralukafay a răspuns:

Tin sa mentionez ca acele casti mi-au mers pana acum o saptamana-doua.

| JulietteJokes a răspuns:

Hmm, daca tu spui ca iti merg in alt telefon probabil ca problema este la al tau, si daca l-ai achizitionat asa recent cum spui tu, eu te sfatuiesc sa mergi cu el la shop-ul de unde l-ai luat. daca l-ai cumparat de la cineva du-te la service. Ai incercat cu alte casti, gen alt brand?

| Smecher_Nuti_1999 a răspuns:

Castile nu sunt potrivita, vezi ca pe mufa jack d ela casti ai doua respectiv 3 canale(acele canale sunt de fapt acele dungi negre, sau albe pe mufa care o bagi in telefon, iti spun asa sa intelegi,) tie iti trebuie cu 3 linii de alea pe mufa, cauta casti compatibile cu telefonul tau

| p3mery a răspuns:

Inseamna ca acele casti nu sunt potrivite pentru telefonul tau sau nu sunt o marca foarte buna (incearca castile de la Samsung, le gasesti in magazinele Orange..etc).