| GeorgeGabriel20001 a întrebat:

Bună seara, exista vreo modalitate prin care as putea afla un nr de telefon ce m-a sunat cu privat? Am văzut pe net tot felul de aplicații, dar sincer mi se par dubioase. Dacă sunt la operatorul de telefonie mobila, ar putea să-mi ofere aceasta informație?

7 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Numarul cu privat nu se vede nici daca esti pe abonament nici pe prepay si nu ti-l da nimeni din nicio centrala niciodata.
Doar Parchetul poate solicita astfel de cazuri, deci trebuie sa faci sesizare la politie etc
Nici aplicatie care poate sa faca asta nu exista sunt doar virusi ordinari si tampiti care prostesc pe fraieri ca se poate face ceva ca sa le viruseze deviceurile.

| DeyCj a răspuns:

Dacă eşti pe abonament da, poţi solicitând lista apelurilor primite la acea oră.În centrala telefonică apar numerele de telefon, în schimb pe telefon(device) nu.
Dacă eşti pe prepay e mai complicat, şi trebuie să ai un motiv justificat(prin acte) pentru a solicita acest lucru.

| suntserios a răspuns (pentru DeyCj):

Poti sa fii si pe mama abonamentului. Fara un ordin judecatoresc nu iti da nimeni nr private.

| Sekim a răspuns:

Din cate stiu eu, *se poate sa nu fie adevarat ceea ce spun!* poti suna operatorul retelei in care activezi pentru a afla un numar privat insa doar daca te simti amenintat. Daca acel om te a amenintat sau a facut ceva ilegal poti cere numarul. Daca nu, adica daca operatorul nu da numarul poti contacta politia care ulterior va face rost de numar de la operator prin lege.

| marinaru777 a răspuns:

Este o aplicatie truecaller

| AnOnImuSS1 a răspuns:

Salut,aplicatii ce iti gaseste nr privat sunt virusi troieni ai grija ce instalezi..eu am sunat la RCS-RDS fiind ca am fost amenintat cu moartea si familia mea la fel si operatorul nu iti poate da divulga numarul de telefon pana ce nu are aprobare de la MAI, deci daca esti in sitatia aia urgenta trebuie sa suni la 112 si ei fac restul!

| Hahahahshshwb a răspuns:

Nu exista, daca ceri desfasuratorul, o sa-ti dea apelurile doar facute de tine, operatorul nu are voie din cauza legilor gdpr, insa le poti bloca