| NunDots a întrebat:

Buna, TPU!
Am mai pus o intrebare asemanatoare, acum putin timp. din acelasi motiv.
Totul incepe asa: Luni, 9 Februarie, 2015 a fost prima zi din al doile semestru scolar. Atunci mi-am si pierdut telefonul. L-am lasat in pupitru si am uitat de el. Chiar atunci a intrat un copil din alta clasa in banca mea, dar nu a plecat cu nimic (asa cred, fiindca se lupta cu niste colegi si nu avea timp sa ia telefonul).
La inceputul orei de engleza nu tin minte sa il fi avut, dar e posibil. Cand ora s-a terminat, am cautat telefonul, dar l-am lasat balta, crezand ca e in rucsac, iar mai tariziu era dus.
Mi-am dezactivat cartela, dar tot vreau sa stiu o metoda, cumva, cu cartela dezactivata sa localizez telefonul. Nu tin minte sa fi avut nici o aplicatie care imi gaseste telefonul. Eu imi acuz colegul de banca, fiind ca era cel mai suspicios, dar cand am sunat-o pe matusa lui, ea a cautat in toata casa, dar in zadar.
(Am n Samsung Galaxy Express 1)
Va rog foarte mult sa imi dati o idee de cum imi pot gasi telefonul.
Va rog! Am atatea amintiri cu telefonul.
Dau funda
sad

2 răspunsuri:
| HisaoShou a răspuns:

Caută pe google: android tracker google
, acolo pe prima variantă ar trebui să te bage undeva unde să îți scrii parola de la mail. (p.s: trebuie să fi logat cu gmail-ul care l-ai folosit și la telefon). După ce te loghezi CU COntul gmail care l-ai folosit și la telefon, ar trebui să îți apară locația unde este.
După ce aflii asta, recomand să suni la poliție.

| Iuliana_Delia_1991_Cqs3 a răspuns:

Poti merge la politie si dai toate detaliile iar apoi codul de cartela sau al telefonului. In cateva zile daca este inca folosit de cineva ar trebui gasit prin GPS.