| Mihai_Flavius_1988 a întrebat:

am si eu o mare intrebare... pot sa imi instalez un sistem android pe un HTC x8? ( acele are un sistem de operare windows phone 8 )

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Eu nici macar nu as incerca. in primul rand windows phone e un sistem operativ mai rapid ce are nevoie de mai putine recursuri. apoi, terminalul tau vine optimizat pentru windows phone. uite ca iti spun toate astea si eu am un telefon cu android. insa urmatorul probabil o sa fie cu w phone. oricum alegerea finala e a ta.

| Mihai_Flavius_1988 explică (pentru gelu1970):

Multumesc de raspuns,
Intr-adevar merge super windows phone 8 pe HTC-ul meu, dar am ajuns sa vorbesc cu cei de Microsoft Romania, HTC Romania si Vodafone pentru o problema de cont din cauza careia nu ma lasa sa descarc din windows store nici o aplicatie, jocuri si altele pentru telefon (nici pana in ziua de azi nu s-a rezolvat problema), de aceea vream sa stiu daca pot instala sistemul de operare android pe HTC...Pentru ca fara nici o aplicatie telefonul e varza.
Poate poti sa ma ajuti...
Multumesc.

| gelu1970 a răspuns (pentru Mihai_Flavius_1988):

Care e mai exact problema de cont Microsoft ce o ai? raspund asa de tarziu deoarece mai devreme nu pot sa intru pe TPU.

| Mihai_Flavius_1988 explică (pentru gelu1970):

Acum cateva zile am gasit problema mea chiar pe site-ul lor de la Microsoft : http://support.microsoft.com/kb/2431699 aceasta e problema... am vorbit cu ei, mi-au dat codurile, si cand le-am introdus imi scria ca sunt incorecte apoi am mai sunat o data la ei si mi-au generat alte coduri la care imi spunea ca sunt invalide.
A doua zi am sunat cu aceeasi problema si mi-au zis ca alte coduri nu imi mai pod da si ca ei nu mai mai pot ajuta :(( mi s-a parut putin nesimtiti ca nu ma pot ajuta cu o problema de-a lor...

| gelu1970 a răspuns (pentru Mihai_Flavius_1988):

Pune o reclamatie in oficiul consumatorului. eu asta as face si garantat nu ar ramane fara o rezolvare. problema e ca in tara romaneasca oficiul consumatorului e o mizerie. eu am avut nevoie de ei odata si mi se pare ca isi iau salariile ca sa le ia. aici unde sunt eu e diferit. uite, mergi la magazinul unde ai cumparat telefonul si fara sa le comentezi ce ai patit cu cei de la Microsoft ii rogi sa te ajute in acest sens. vezi ce rezolvare iti dau ei. de asemenea poti sa iti salvezi ceea ce ai in telefon si sa ii faci un reset. apoi sa incerci sa creezi contul din nou, bineanteles fiind conectat la un router. nu crea cont, sau nu face update cand ai internet de la reteaua de telefonie mobila.

4 răspunsuri: