| Adryan_Maryan_1998 a întrebat:

Buna TPU. Ce sa aleg dintre Samsung galaxy s3 vs Iphone5. Vreau pentru muzica,jocuri,net, mesaje.Pentru cel mai bun raspuns dau funda.

5 răspunsuri:
| Liiiax99 a răspuns:

Iphone5.

| cosmin655 a răspuns:

De ce nu-ti iei s4? N-am avut niciodata iphone dar s4 e cel mai bun telefon la ora actuala si costa la fel ca iphone-ul 5(bineinteles, daca il iei nou).

| Sofia97 a răspuns:

Buna, eu sincer te sfatuiesc sa iti iei Samsung dar in loc de s3( care apropo este foarte bun si cred ca l-am scapat pe jos de cel putin 10 ori spre fara sa aiba nimic spre deosebire de iphone care se sparge imediat si ca sa repari ecranul unui iphone5 iti trebuie 900 ron) poti sa iti iei un Samsung s4. Este cel mai peformant telefon de pe piata actuala si costa in jur de 2700-3000 de lei(la fel ca un iphone5) adica arata mai bine are un procesor mai bun ai mai multe aplicatii care la iphone nu se gasesc sau sunt pe bani iar netul merge la fel de bine presupun pentru ca si s4 are 4G
Asa ca eu sincer te sfatuiesc sa iti iei s4 sau cel putin s3 pentru ca sunt niste telefoane foarte bune si sunt foarte rezistente. Funda?happy

| Fineas_Gavre_1980 a răspuns:

Eu am un iPhone 4 si daca mi-ai zice sa fac schimb cu un S4(asa, fara bani) nu as face-o.
===
Ia-ti iPhone 5, nu vei regreta. Aplicatiile sunt mai bune(ma refer la interfata si la responsivitate*) sunt mai de calitate, toate aplicatiile trebuie sa aiba un standard pentru. a fi puse in store, la android... orice aplicatie e admisa(beware of fake apps on Android).
iPhone 5 are LTE/4G - doar unele modele!

Funda?

| SharkAndreY a răspuns:

Eu as alege Iphone5, dar problema e ca muzica nu poate fi trimisa prin bluetooth, de la un telefon la altu. Iar, la Iphone, jocurile au grafica mai buna, ruleaza mai usor. Alegerea e a ta!
Bafta!winking