| Tryon a întrebat:

pentru ca telefonul meu actual, Samsung J5 2017 a inceput sa imi faca probleme si pentru ca are aproape 3 ani am decis sa imi iau un alt telefon, dar nu ma pot decide ce sa imi iau dintre a30s si a40, pe eMAG au fix acelasi pret dar fiecare au partile lor bune si partile lor proaste si nu ma pot decide. A30s are ecran mai mare baterie mai mare si camere foto mult mai bune si amprenta sub ecran ceea ce imi place foarte mult, iar a40 are pe spate si nu mi se pare la fel de frumos. Totusi a 40 are fast charging, face recognition si sticla mai puternica si un software/hardware overall mai bogat decat a30s, dar e muult mai mic, totusi are rezolutie mai mare si camera de pe fata mai buna, insa main camera nu se compara cu a30s. Voi ce ziceti?

4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Zic ca in gama asta de pret efectiv arunci banii pe geam la Samsung cand ai alternative excelente de la Xiaomi, Nokia, si nu numai. Ce buget ai si ce vrei musai de la telefon? Ce probleme iti face cel pe care il ai? Ai incercat sa pui un LineageOS pe el sa vezi cum se misca dupa aia?

| gelu1970 a răspuns:

Ai avut o castană și ai tendința de a cumpăra același lucru.
La varietatea de telefoane din 2020 poți alege ceva bun.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Huawei P Smart 2019 sau Huawei P Smart Z. Eu dețin Huawei P Smart 2019 ( nu e mare diferență între 2019 și Z, doar camera un pic diferită - vezi tutoriale pe YouTube). Dețin P Smart 2019 de fix 1 an. Niciodată nu mi-a făcut probleme de software și funcționează încă impecabil. Cu acest telefon anul trecut m-am plimbat prin aproape tot județul în drumețiile mele pe bicicletă, umblat pe coclauri am făcut poze multe și rulat la greu aplicația pentru drumeții pe bicicletă. Rulez cu el și PUBG în HD, are amprentă pe "spate" cum zici tu... Eu l-am luat la 1000 lei, acum costă 750 lei pe eMAG. Obligatoriu husă pentru că se zgârie repede și folie sticlă. Și eu am trecut de la Samsung la Huawei și nu regret trecerea pe care am făcut-o. Vezi primul review ( cu cele mai multe aprecieri) scris pe eMAG la acest telefon, e review scris de mine.

| JamesWatson a răspuns:

Salut.
Eu cred că depinde de tine.
Dacă îți place să faci poze și ești pasionat de asta eu spun sa iei a30.
În schimb daca te intereseaza mai mult jocurile sau "rapiditatea aplicatiilor" să alegi A40.