|

Buna TPU! Vreau sa imi cumpar un telefon nou, care credeti ca este mai frumos Galaxy S Advence sau Galaxy S Plus?

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună.
Eu consider că merită mai mult să-ţi cumperi un Samsung Galaxy S Advance deoarece are un design mai plăcut, este mai performant, are multe aplicaţii şi face fotografii impecabile.
Pa-pa.

| a răspuns:

Buna eu cred ca Galaxy S Advence DEOARECE:


Telefonul mobil GALAXY S Advance de la Samsung atrage imediat atentia, cu ecranul sau seducator din sticla curbata si designul premium. Aruncati o privire pe afisajul de lux de 4 inchi si veti descoperi ca acest dispozitiv mobil nu este doar placut la vedere, ci si extrem de performant. in special datorita procesorului Dual Core pentru aplicatii, ecranului Super AMOLED, precum si bogatiei de continut si servicii care include colectii pentru citit, socializare, muzica si jocuri. Toate acestea sunt completate de o conectivitate la viteza mare, pentru ca dvs. sa aveti accesul pregatit la cel mai recent si mai bun continut din lumea mobila.
Utilizatorii eleganti se vor bucura sa se prezinte cu noul telefon mobil, in special cu noul ecran de 4 inchi din sticla curbata si cu finisarile premium. La fel de confortabil de utilizat pe cat este de seducator la privit, se potriveste perfect in mana si langa urechea dvs. pentru apeluri. Afisajul WVGA Super AMOLED ofera imaginile cele mai pline de viata pentru ca dvs. sa va bucurati de toate imaginile.
Procesorul Dual Core similar celor pentru computere ofera telefonului mobil o performanta exceptionala. Este suficient de puternic pentru a acoperi toate necesitatile telefonului mobil, inclusiv grafica bogata pentru jocurile avansate, navigarea pe web si vizionarea filmelor la calitate HD. Va veti bucura intotdeauna de o performanta cursiva, indiferent de complexitatea operatiunii efectuate!


Acest telefon mobil vine cu un pachet de patru colectii pline de continut care vor imbunatati experienta divertismentului pe telefonul mobil. Indiferent daca va conectati pentru a socializa, a citi materiale, a asculta muzica sau a va juca, telefonul Samsung GALAXY S Advance are colectia potrivita pentru dvs. Ramaneti in contact cu ajutorul accesului simplificat la SNS, mesaje instant, e-mail si Samsung Messenger. Cititorii avizi vor avea intotdeauna acces la o multitudine de resurse de citit, fara a mai fi necesar sa se incarce cu carti grele si ziare incomode. Fanii muzicii vor putea sa isi adauge biblioteci muzicale de oriunde si sa examineze melodiile fara DRM inainte de achizitionare!
si, modul perfect de a va elibera de stres, puteti descarca si juca foarte usor diverse jocuri. Datorita puternicului procesor Dual Core, accelerometrului pe 3 axe incorporat si a senzorului giroscopic, veti putea ajunge rapid in fruntea clasamentelor


SPER CA TEA-AM AJUTAT :*