|

Buna ziua! Am si eu o problema..sta in felul urmator: Eu am un galaxy s i-9000 pe care l-am cumparat cand a aparut si am dat cam 2.300 lei. Fiind cumparat tocmai cand a aparut aveam un android foarte prost si am incercat sa imi iau un android de 4.0 de pe nu stiu ce site iar acum telefonul nu se mai deschide! nu mai porneste deloc chiar nu stiu ce sa fac....please reply daca aveti vr-o solutie -P.S daca il pot duce la un sediu in care sa dau bani ca sa mi-l faca l-as duce cu ce-a mai mare placere!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut.Mai bine il duci la un service.Acolo iti poate spune ce problema are.Nu trebuia sa ii faci un update piratat.In orice caz nu cred ca iti vor lua mai mult de 50-100 lei daca nu cumva s-a ars vreo piesa prin el(atunci te-ar costa ceva mai mult). Bafta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Simplu. Prima data incarca-l. Apoi descarci ODIN. Apoi intrii pe sammobile.com si iti iei de acolo firmware-ul care corepunde cu telul tau si nu altceva cum probabil ai facut. Apesi VOLUME DOWN + POWER BUTTON, dai continure, contectezi usb-ul ( ai grija sa ai instalat KIES pe calculator, f important), deschizi odin, pui fisierul de pe sammobile la PDA, iti va arata ca telefonul a fost detectat de odin, dai start, si astepti. Asta e tot, AI grija sa urmezi tot ce ti-am spus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează