| AlexelAdii1999 a întrebat:

Ce este de fapt Gevey Sim pentru. Iphone? Il face neverloked sau ce? Stiu ca este pentru decodat! De ex. daca am un iphone 4 codat pe o retea din afara, se poate decoda cu gevey sim sau trebuie umblat la imei ceva? Nu prea ma pricep thinking! Funda cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Neinteresant222 a răspuns:

Salut din nou:
In primul rand trebuie sa vezi ce versiune de iOS, ai pe telefon.
Asta poti vedea in : Configurari/General/Actualizare software.
Dupa ce vezi ce versiune ai, SA NU ii dai UPDATE...cauti o cartela GEVEY SIM, pentru versiunea respectiva de iOS.
Comanzi cartela, bagi cartela in telefon si urmezi instructiunile.
Dupa ce deblochezi telefonul, nu mai faci update la iOS.
Problema e ca deblocand telefonul cu un astfel de sim, nu o sa mai poti sa ai un soft updatat la zi.
Nu e o problema asa mare daca ai un telefon Iphone sub generatia Iphone 4S, dar daca e un 4S, unde optiunile is mai multe, e pacat sa nu beneficiezi de ele.
Am si eu o intrebare : de unde e telefonul? Ce serie de Iphone ii?
Aceste telefoane se pot debloca de la Apple, la suma de 100 de ron aproximativ.Nu cred ca merita sa dai 50 de lei sau cat ii o cartela de genul, pentru o deblocare temporara.
Scuza-ma ca iti zic, da sa ai un iPHONE de 3000 de RON de exemplu si sa il deblochezi cu o cartela de aia, e ca si cum ai avea un Ferrari si nu ai avea bani sa il duci la spalat.

7 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Cel mai bun raspuns este sa iti deblochezi iphonul factory unlock, iar ce tu spui nici nu se mai foloseste si nici nu stiu daca mai gasesti asa ceva.

| ElShaarawy a răspuns:

Cartela Gevey este un fel de cip care pacaleste telefonul si ii spune ca e cartela pe care este blocat.Nu il decodeaza in nici intr-un fel, doar il pacaleste.Dar mai bine e sa fie neverlocked pentru ca la Gevey Sim se mai duce cateodata semnalul si trebuie sa suni la 112. .hee hee

| Neinteresant222 a răspuns:

Gevey SIM, este o cartela care se baga in telefon ca sa decodeze telefonul. Functioneaza in felul urmator:de exemplu tu ai pe Iphone-ul tau o versiune iOS 6.0.0, maine apare 6.0.1.Cei ce fac aceste cartele, iti deblocheaza telefonul cand tu ai versiunea 6.0.0 si anume cei ce fac acest lucru, gasesc bug-uri in soft.
Treaba e in felul urmator : daca tu deblochezi un Iphone pe versiunea de soft 6.0.0 si vei da un update la soft, sa pui 6.0.1..acel telefon se va bloca din nou. Solutia este sa ramai cu un soft neactualizat, si anume sa ramai cu 6.0.0 de acum inainte, chiar daca cei de la Apple vor scoate alte noi versiuni(ceea ce se intampla in fiecare luna).

| AlexelAdii1999 explică (pentru Neinteresant222):

Aha! dar am mai vazut ca Gevey Sim nu decodeaza toate iphone-urile! Doar cele cu ver. 4.0.1 / 4.0.2. erau niste numere asa nu sunt sigur! Ce vreau eu sa aflu mai mult, cum imi dau seama daca il pot debloca! Pt. ca am auzit k nu mereu merge!

| Mihaela_Mirabela_1991 a răspuns (pentru Neinteresant222):

Am in iphone 7 + este luat la abonament in uk si nu am mai placut acum in Tara am fost cu el sa il decodez si imi cere 120 de euro dar nu imi garanteaza ca se poate debloca pentru.ca cei de la Apple vede.ca nu este platit si il blocheaza de nu am ce mai face cu el, asa este?

| Neinteresant222 a răspuns (pentru Mihaela_Mirabela_1991):

Legea zice ca de anul trecut chiar si telefoanele cumparate la o anumita companie se vand deblocate. Ai incercat o alta cartela? Se poate ca telefonul sa fie deblocat si sa ti-l ia il pune sub tejghea, cand vi inapoi ti-l da si iti ia120 de euro pentru nimic.

| Marian_Poenaru_1993 a răspuns (pentru Mihaela_Mirabela_1991):

Asa am luat eu un iphone 7 la ab din Uk am platit contractu timp de 2 luni ca sa vin cu el in tara sa il pot decoda si a mers idee este sa il platesti pana ti l debloceaza...merge deblocat si daca nu ai platit ab dar mult mai greu si mai costisitor