| Utorieza a întrebat:

Ce parere aveti despre Samsung A72?

5 răspunsuri:
| Invictusman a răspuns:

Mid range

| SpiridusulTuca a răspuns:

E un A52 cu pret mai mare si aceleasi piese

| SingleForOne a răspuns:

A52 și A72 sunt aceleași, diferențele sunt insesizabile. Am A52. După cateva luni vor apărea câteva probleme tehnice, cum ar fi blocarea ecranului câteva secunde, lipsa de semnal, touch-screen-ul înțelege greșit unele comenzi.

Display-ul este super amoled, și este o experiență foarte faină, și păstrează puțin din baterie, dar luminozitatea este cam închisă. Când stai sub lumina soarelui, nici luminozitatea la maxim nu te ajută prea mult (și ca consecință, se consumă și mai multă baterie, și începe să se înfierbânte).

Cât despre camere, dacă găsești un unghi calumea, face poze/video-uri faine; dacă nu, sunt poze plictisitoare. Mai are și alte opțiuni de poze, cum ar fi Pro, Macro, nightmode, etc. De obicei îmi ies poze plictisitoare, dar editate puțin, sunt din nou faine.

Speaker-ul este unul simplu, ca la majoritatea telefoanelor mid range. Nici prea rău, nici foarte fain. La fel ca și la display, nici volumul la maxim nu te ajută foarte mult. Când te plimbi prin oraș, iar traficul este zgomotos, ar trebui să ții telefonul la ureche ca să înțelegi ceva.

Bateria nu ține toată ziua, dacă folosești intens, poate ține între 6-8 ore, și e posibil să-l încarci de 2 ori pe zi; dar dacă ești ocupat cu alte activități care nu necesită telefon, atunci te poate ajunge o zi întreagă, de la 100% la 5 dimineața până la 1% pe la 11-12 seara.

| SingleForOne a răspuns:

Are opțiuni foarte faine, cum ar fi "live captions" ceea ce traduce un audio/video când vrei să ai volumul silențios sau ceva.
"Magnifier window ", ceea ce mărește lucrurile de pe ecran, ca o lupă
Scanează texte
Traduce textele automat
"Live transcribe" ceea ce face ca cuvintele tale să fie scrise

| andreishawty a răspuns:

E ok, scoate poze decente.

Întrebări similare