anonim_4396
| Anonim întreabă:

Credeti ca unele numere de telefon noi (cartela noua) pot sa fi apartinut altcuiva inainte de a se vinde? Eu primesc de ceva vreme niste mesaje de la anumite firme de asigurari cum ca as fi datoare, pe cand eu nu am calcat in viata mea in sediul lor. Nu are cum sa fie greseala, imi trimit de aproape un an si tot insista cu telefoanele. Nu am raspuns niciodata ca nu vad rostul, dar voi ce ziceti?

2 răspunsuri:
| mont a răspuns:

Majoritatea numerelor de telefon vandute dupa 2010 au mai avut alt proprietar inainte! Cand te mai suna poti sa le zici ca nr si-a schimbat proprietarul sau sa le ignori pur si simplu!

| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Buna.In primul rand.Da se poate ca in trecut numarul sa fi fost a altcuiva. dar asta se face dupa mult timp...
Dar. pot fi asa zisele firme fantoma. bunica mea a primit pe mobil un telefon de la o firma cum ca are de platit o suma de 500 de lei pentru ca a facut nu stiu ce.
Dupa alt timp a primit telefon de la un necunoscut spunandu-i ca e fiul ei si ca a facut accident si are nevoie 1000 de lei. Deci erau fake-uri. Parerea mea... probabil sunt firme la vrajeala care vrea sa faca rost de banii tai.Te-as sfatuit sa iti schimbi numarul... Dar cu ce numar te suna? De mobil, fix? Sau privat?