| Admiral0 a întrebat:

Cum e posibil ca un telefon de acum 3 ani să se vândă și acum și să coste cât unul de acum cu specificații de 3 ori mai bune?

https://m.emag.ro/......DLLHCFBBM/

Răspuns Câştigător
| NLS a răspuns:

Le-au ramas prin stocuri si profita de nestiutori.
Exista o multime de persoane varstnice (sau copii), pentru care telefonul se rezuma la numarul de MP, eventual marimea ecranului, si design.

Sau pentru care spiritul de turma functioneza:
"Il are un coleg, un vecin - merge perfect"

8 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Am mai intalnit situatii de astea la eMAG, DAR ca si in cazul de fata doar la partenerii eMAG din marketplace, ei stau cu acele produse ramase nevandute si cer preturi nesimtite, dar nu stiu cine le cumpara!

| cfrtobias a răspuns:

Vezi pe olx cu cat e vandut ar fi pret corect?

| Xirus a răspuns:

Probabil a rămas neactualizat. îl am si eu, stiu că nu face mai mult de 550 însă pot să spun că m-a ținut până acum și mă ține, chiar dacă a iesit alte modele mai superioare
Face 3 ani.
De reprosat n-am ce reproșa. Are sunet foarte clar, super amoled FHD, full metal aluminiu, rezistent la mici căderi, l-am actualizat android 10. merg multe jocuri, desii nu pentru jocuri l-am luat la momentul respectiv.

https://youtu.be/92PAIBXwTQ8 PUBG
https://youtu.be/ogVIeOmJMNo Gta San Andreas, Vice city
https://youtu.be/P8XLNv6ZYJs NFS Most Wanted
etc

probabil o să il dau cuiva din familie cu o baterie nouă. Din ce trece anul se mai slăbește. Eu o să îmi alt tel. Încă arată bine, nu este zgârziat sau lovit. L-am protejat cu folie pe el și husa de silicon. happy

| Admiral0 explică:

Nu vi se pare jaf la drumu' mare?

| Benny09 a răspuns:

Este vândut de marketplace, nu direct de către eMAG. Eu pentru Samsung A71 am plătit 1280 lei la altex cu reducere cu tot. Am prins o promoție cu 15% reducere. Același telefon vândut de Emag costa 1400 lei, iar acum vândut de marketplace costa 1700 lei. Înainte de A71 eu am vrut sa iau Huawei nova 5t, iar cu câteva zile înainte era stoc eMAG cu 1200 lei. Apoi când am vrut sa iau am găsit doar stoc partener eMAG la prețul de 1800 lei pentru un Huawei nova 5t. Pe mine 1400 lei m-a costat A71 cu folia din sticlă și husa, când ei cereau 1800 lei pentru un telefon de 1200 lei care este și prețul real. Emag mereu va folosi prețul real. Mă rog, câteodată. De asta trebuie sa fii foarte atent ce cumperi pentru ca nu tot ce vezi listat pe eMAG este și vândut de Emag.

| Ødegaard a răspuns:

Pur și simplu au uitat de el și a rămas neactualizat, in ziua de astăzi ar face maxim 600 lei sigilat

| Darius81 a răspuns:

E prost ala care da nu care cere

| Nemeessis a răspuns:

Simplu, se plateste brandul, nu specificatiile.
Deci clar companiile mari pot profita de pe urma asta cat doresc